👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem nadzieję, że rzuci się na tego śmieszka...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up na wsiach, praktycznie w każdym gospodarstwie utrzymującym się z rolnictwa. Bo ci, którzy żyją na wsi, a pracują gdzieś tam po firmach, raczej kur nie mają (chyba, że mieszkają z teściami-emerytami, którym się jeszcze chce zajmować drobiem). Przynajmniej tak to wygląda w mojej okolicy.
PS. no co. wzięła se na później.
PS. no co. wzięła se na później.

Maupajoke napisał/a:
Molestowałeś własne kury? Co za chory zwyrol![]()
Dawałem siekierą przez łeb na pieńku, oskubywałem, wypruwałem bebechy, nadziewałem("HYHY CIEKAWE CZYM NADZIEWALES HYHY"), przyprawiałem, piekłem i zjadałem.
Gość wydaje odgłosy jak kura, co jajko zniosła i obwieszcza to wszem i wobec...
Akurat jajka od wiejskich kur niekoniecznie muszą być lepsze. Statystycznie większa szansa na jakiś syf w środku jest właśnie w tych wiejskich, bo mało kto przejmuje się ich zdrowiem, tym co jedzą itp.
Do tatara nigdy nie dawałem jajek od domowych kur. A moi rodzice trzymają je sobie w domku pod miastem, więc mam z dość pewnego źródła.
Do tatara nigdy nie dawałem jajek od domowych kur. A moi rodzice trzymają je sobie w domku pod miastem, więc mam z dość pewnego źródła.
@Maupajoke
To są ludzie którzy nigdy nie molestowali kury?
Miastowe p🤬deczki...
To są ludzie którzy nigdy nie molestowali kury?
Miastowe p🤬deczki...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie