Miałem nadzieję, że rzuci się na tego śmieszka...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
k🤬a, gdzie to jeszcze kury hodują na własny użytek? ostatni raz tego ptaka to chyba w zoo widzialem
@up na wsiach, praktycznie w każdym gospodarstwie utrzymującym się z rolnictwa. Bo ci, którzy żyją na wsi, a pracują gdzieś tam po firmach, raczej kur nie mają (chyba, że mieszkają z teściami-emerytami, którym się jeszcze chce zajmować drobiem). Przynajmniej tak to wygląda w mojej okolicy.
PS. no co. wzięła se na później.
PS. no co. wzięła se na później.

Ja też mam kury, na wsi nie mieszkam. Po tylu latach jedzenia jaj od własnych kur jak i też tych kur już bym nie tknął c🤬jowych, śmierdzących, obrzydliwych jaj ze sklepu. K🤬a ja się dziwię ludziom jak oni to w ogóle potrafią jeść, ja bym tego nie przełknął.

Na początku nie wiedziałem czy to kury tak głosno gdaczą czy koleś się śmieje.
Molestowałeś własne kury? Co za chory zwyrol
Argeusz napisał/a:
Po tylu latach jedzenia jaj od własnych kur jak i też tych kur już bym nie tknął c🤬jowych
Molestowałeś własne kury? Co za chory zwyrol

Maupajoke napisał/a:
Molestowałeś własne kury? Co za chory zwyrol![]()
Dawałem siekierą przez łeb na pieńku, oskubywałem, wypruwałem bebechy, nadziewałem("HYHY CIEKAWE CZYM NADZIEWALES HYHY"), przyprawiałem, piekłem i zjadałem.
Gość wydaje odgłosy jak kura, co jajko zniosła i obwieszcza to wszem i wobec...
Akurat jajka od wiejskich kur niekoniecznie muszą być lepsze. Statystycznie większa szansa na jakiś syf w środku jest właśnie w tych wiejskich, bo mało kto przejmuje się ich zdrowiem, tym co jedzą itp.
Do tatara nigdy nie dawałem jajek od domowych kur. A moi rodzice trzymają je sobie w domku pod miastem, więc mam z dość pewnego źródła.
Do tatara nigdy nie dawałem jajek od domowych kur. A moi rodzice trzymają je sobie w domku pod miastem, więc mam z dość pewnego źródła.
Ehh, myślałem że to czarni wymyślili, a okazuje się, że podj🤬i pomysł kurom...

@Maupajoke
To są ludzie którzy nigdy nie molestowali kury?
Miastowe p🤬deczki...
To są ludzie którzy nigdy nie molestowali kury?
Miastowe p🤬deczki...