Cierpa chyba dawno nie k🤬sił. Obraził się za 0,5km nadrobionej trasy, a zamiast skręcić w lewo, to jechał na koniec, by zawrócić. Myślę, ze mógł to być waginosceptyk.
Ja swego czasu wyp🤬alałem za drzwi po kilometrze pitolenia takich bzdur. Po 3000 kursów Pan Uber niewiele sie nauczył.
Taka naj🤬a księżniczka uważa się za c🤬j wie kogo, a kierowca przecież jej nie wyp🤬oli za drzwi, chociaż mógłby, ale to jego praca.
PsikutaBezS napisał/a:
Tym kierowcom to już się głowach p🤬li.
Zenonn napisał/a:
Cierpa chyba dawno nie k🤬sił. Obraził się za 0,5km nadrobionej trasy, a zamiast skręcić w lewo, to jechał na koniec, by zawrócić. Myślę, ze mógł to być waginosceptyk.
Już wiadomo które dwie głupie baby wiózł kierowca

maciekmako napisał/a:
Gorole z Dąbrowy....
Zawsze lepiej niż śląsko niemiecka patologia XD
Myślę że kilka liści na pysk nauczyło by tą wywłokę kultury ewentualne puszczenie bez gaci.
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
Typowa p🤬da oglądająca szczuki, geslerowe i właśnie tytułowe królowe życia czyli gówno dla plebsu by plebs poczuł się ważny.
Adrian92 napisał/a:
polemizowalbym z tym towarzyszu ponieważ większość na Zagłębiu otrzymywała mieszkania za bycie aktywnym komunistom bolszewikiem członkiem PZPR stąd rozumiem jad w stronę Zachodnich sądu sąsiadów pamiętaj że domeną bolszewików jest wolność równość tolerancja u internacjonalizm więc nie wypada...Zawsze lepiej niż śląsko niemiecka patologia XD
mariusz3pl napisał/a:
Myślę że kilka liści na pysk nauczyło by tą wywłokę kultury ewentualne puszczenie bez gaci.
Przynajmniej dałby jej powód na wystawienie słabej oceny.