panowie chyba zaspali i sie do pracy spieszyli
obowiązkowe elementy czyli: fruwający podkoszulek i adidasy muszą być
1 kamyczek zadecydowałby o hardzie :/
Nikt się nie wyj🤬
podpis użytkownika
Wpisy tego użytkownika mają na celu obrazę c🤬tych, cyganów, ż🤬dów i murzynów.
@up po to masz amortyzatory, nie kamyczek a głaz. Z resztą przy takiej prędkości siła pędu jest tak duża że nie łatwo wywrócić motocykl
Konto usunięte
2014-03-31, 12:03
A później spotykam się z opiniami "Motocykliści powinni dostać najpierw solidny wp🤬l, a później siadać na motocykl" I zgadzam się jeśli chodzi o gości z filmiku. Tylko czemu ja też jestem zaliczany do grupy pojebów skoro jeżdżę normalnie?
Konto usunięte
2014-03-31, 12:06
@up
To zależy jak szybko jeździsz
Konto usunięte
2014-03-31, 12:07
@up simson się nie liczy.
Jadąc tak szybko zapewne bym się zesrał a moje pędzące gówno spowodowało by katastrofę drogową.
Jak można po drogach publicznych tak zap🤬lać? No ok, gdybym miał raka w ostatecznym stadium rozwoju bez nadziei na wyzdrowienie to bym zaszalał. Może bym się mniej męczył mając wypadek.
Czekałem aż ktoremus spanie łańcuch :]
Konto usunięte
2014-03-31, 12:22
jechałbym na wakacje z dzieckiem autostradą, nad morze. Taka k🤬a mogłaby zabiła moje dziecko wp🤬lająć się w tył mojego samochodu przy 250km/h.
Gdybym przeżył, straciłbym sens życia i spalil rodzinego tego pedała, a na końcu p🤬lnął nóż w serce uprzednio pisząć na liśćiku pożegnalnym "umarłem szczęśliwy".
boga nie ma, samosąd.
niech takie k🤬y zdechną
droga marzenie to mozna tak smigac a nie to co polski ser na ulicach
patrz w lusterka aut jest więcej
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
Konto usunięte
2014-03-31, 12:59
Z jednej strony pewnie piękna sprawa takie śmiganie, a z drugiej momentami jednak było to ryzyko nie tylko dla "zap🤬laczy", ale i dla przypadkowych ludzi... Ogólnie przy małym ruchu i takiej drodze jeszcze ujdzie -można jeździć szybko, byle z głową. Miastowo - korkowi dawcy są gorsi.