👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nad czymś podobnym myślałem niedawno ale tylko jako zdjęcia z różnym czasem naświetlania.
Niestety, kumpel menda akwarium mi nie dowiózł.
Jak dorwę jakieś większy zbiorniczek to się tak pobawię farbami.
Niestety, kumpel menda akwarium mi nie dowiózł.
Jak dorwę jakieś większy zbiorniczek to się tak pobawię farbami.

krecik napisał/a:
w slow motion
radze obejrzec w HD /watch?v=k_okcNVZqqI]HD[/URL]

czy slow motion to odpowiednik "zwolnione tepo"?
Rajtuj tutaj taj fajowo, tak po amerykanskiemu co mogl bys byc taki KULOWNIEJSZY, taki zaje..ty ale z londynu.
Rajtuj tutaj taj fajowo, tak po amerykanskiemu co mogl bys byc taki KULOWNIEJSZY, taki zaje..ty ale z londynu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie