👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sęk w tym, że jak coś działa i sprawia swą funkcję, nie powinno się tego wyrzucać, bo jest nowsze i sprawniejsze...
A XXI wiek wygląda właśnie tak. Smutne...
A XXI wiek wygląda właśnie tak. Smutne...
Cross9819 napisał/a:
Osobiście w głębokiej dupie mam ekologię i przyrodę,
A mnie zależy, na przyrodzie, otoczeniu i świadomym a nie mainstreamowym "życiu".
A takich pewnych siebie i mONdrych obywateli, mających w dupie wiele podobnych wartości widzę niestety każdego dnia a łatwo ich rozpoznać - 3 litery z przodu na rejestracjach samochodów.
"Osobiście w głębokiej dupie mam ekologię i przyrodę, następne pokolenie z pewnością się zaadaptuje, tak jak było to już setki raz w historii."
Jesteś idiotą. Zmiany klimatyczne postępują w niespotykanym dotąd tempie. Sram na lewicę i prawicę. Pozdrawiam.
Debile będą powtarzać za Korwinem i Cejrowskim głupoty na temat klimatu, biologii; tu przede wszystkim ewolucji. Ehhh co za czasy... "celebryta" wie więcej od całej rzeszy naukowców.
Jesteś idiotą. Zmiany klimatyczne postępują w niespotykanym dotąd tempie. Sram na lewicę i prawicę. Pozdrawiam.
Debile będą powtarzać za Korwinem i Cejrowskim głupoty na temat klimatu, biologii; tu przede wszystkim ewolucji. Ehhh co za czasy... "celebryta" wie więcej od całej rzeszy naukowców.
dlatego ja mam starą nokie 3310 która wciąż działa i piedole ta pogoń za nowinkami
Cross9819 dorośniesz, będziesz żył w śmieniku, zrozumiesz... póki co ciesz się, że mama i tata zawsze pomoże.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie