👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w takim razie poniekąd masz rację, aczkolwiek uważam że mimo wszystko powinniśmy mniej szkodzić planecie

tego typu filmiki nie mają na celu zmiany świata, czy dalszego rozwoju technologii tylko , choćby na chwilkę, zastanowieniu się nad sensem pogoni za modą, kosztem większego zanieczyszczenia środowiska,
niestety uważam że grupa docelowa i tak nie ogląda tego typu animacji
niestety uważam że grupa docelowa i tak nie ogląda tego typu animacji

@up jak się będę bardzo nudził to ci to opisze ze szczególami bo widze dalej błądzisz lub ewentualne dziwnie po swojemu upraszczasz i dodajesz to, czego nie ma.
Przykre... No ale zawsze lepsze od tego jak Rosjanie wyzyskują inne tereny... Najlepszy przykład to wybicie do cna... ale nie tak jak Amerykanie Indian tylko kompletnie wymordowanie całkowicie Rdzennej Ludności Syberii i zdewastowanie Ekosystemów tego terenu... Innymi słowy jak przyszli to nic już tam nie zostało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie