A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
M. Rej
M. Rej
Jutro będę trzeźwy, a Pani, madame, nadal będzie taka brzydka.
W. Churchill
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W. Churchill
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
latarnik napisał/a:
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
M. Rej
zasłaniasz swój brak zrozumienia kilku prostych zdań po angielsku?

@up, I to mnie na tym portalu nazywają pedałem bo uważam że r🤬anie innych mężczyzn nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem.
@up
Płaczesz do moderatora, żeby ktoś kogoś zbanował bo napisał "sp🤬alaj"? Powinna być jakaś ściana płaczu piętnująca takich...
Płaczesz do moderatora, żeby ktoś kogoś zbanował bo napisał "sp🤬alaj"? Powinna być jakaś ściana płaczu piętnująca takich...
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
timmy77 napisał/a:
Ja kiedyś dostałem blokadę za coś takiego, także domagam się równego traktowania wszystkich a nie specjalnego traktowania mnie.@up
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
up
serio k🤬a? pisałeś do moderatorów, ja pierdziele ale z ciebie cep
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
serio k🤬a? pisałeś do moderatorów, ja pierdziele ale z ciebie cep

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
KlinikaAborcyjna w komentarzu napisałem pół żartem pół serio. Naucz się czytać.up
serio k🤬a? pisałeś do moderatorów, ja pierdziele ale z ciebie cep![]()
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!