Świeże materiały
Przemieszczające się wojska
Znajdę więcej to dodam, jeśli jest ktoś zainteresowany
Wersje uzbrojone w dwulufowe działko Gsh-30K. charakterystyczny dźwięk

Komuś popruli ostro.
podpis użytkownika
Dzikie gw🤬ty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gw🤬cili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.
Taka sytuacja.
J................r
2014-05-27, 12:33
Czy te flary to nie przypadkiem po to aby zmylic jakies tam naprowadzene pociski, termicznie.
b................r
2014-05-27, 15:33
JADoktor napisał/a:
Czy te flary to nie przypadkiem po to aby zmylic jakies tam naprowadzene pociski, termicznie.
z tego co wiem to właśnie po to
Bardzo dobra wrzuta. W polskich mediach p🤬lą o głupotach i mają wyj🤬e na wojnę domową tuż przy naszej granicy.
m................f
2014-05-27, 23:30
To mi się podoba, o to chodzi. Ma być ostry wp🤬l, a nie jakieś pseudo kizi mizi gdzie 10 Ukraińców nieudolnie odbija posterunek. W końcu jest lotnictwo, spadochroniarze i śmigłowce bojowe - straty minimalne(wg tv nawet brak strat), a 200 ruskich fan boji w piachu. Tak trzymać.
Jebac UPA. Jebac banderowcow. Jebac kraj, ktory nigdy nie powinien istniec, Ukraine.
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.
"rzekomo ukraiński helikopter" mi się wydaje że to helikopter separatystów...
I tak poza tym, gdyby Śląsk chciał kiedyś walczyć o niepodległość i odłączyć się od tej hołoty z Warszawy, zostaliby zignorowani mimo poparcia, wzięliby się za przejmowanie ważnych infrastruktur, rząd odpowiedziałby bronią, ludzie tak samo to też pewnie zostaliby stłumieni przez lewaków z wiejskiej a w TV byłaby nagonka na "separatystów" z Rosji, ciekawe jak były rewolucje w Libii, Egipcie itd. to kto ich wszystkich "wynajmował", a tłumieni byli tak jak ludzie na wschodniej Ukrainie teraz, może w końcu za wysadzanie tamtejszego sejmu i za zamachy bombowe się wezmą.
g................6
2014-05-28, 0:17
Im tych szczurów mniej, tym lepiej. Jakby się tak z Ruskimi powybijali do końca, to bym się nawrócił ze szczęścia.
@Shaint
jeśli chodzi o w c🤬j dzisiejsze warunki bytu w ue to wyobraź sobie : wyngiel w/g unii jest beeee
śląsk leży i kwiczy zanim by wystartował więc takie historyjki o "niepodległości ślunska" to sobie wsadź między polskie dyplomy z lic. i mgr
Ale do kogo oni nak🤬iają ?
Samolot na pierwszym filmiku to SU-25.
Jak tak patrze na to ukraińskie wojsko to tak sobie myślę, że po mimo całej krytyki Polskiej Armii, to jednak zmiotła by ukraińców w proch bez większych problemów.
T................a
2014-05-28, 1:30
@Shaint
za ten tekst "I tak poza tym, gdyby Śląsk chciał kiedyś walczyć o niepodległość i odłączyć się od tej hołoty z Warszawy"
powinieneś trafić do obozu pracy i reedukacji; tego by jeszcze brakowało w Polsce żeby jakaś k🤬a zaczęła dzielić naród.
Wam warszawiakom bycie w Unii pewnie na rękę, nie trzeba paszportów podbijać jak się do Niemiec po ogórki jeździ prawda?