Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-06-07, 12:45
Dzięki jestem z lublina. Kurde musisz mieć sporo znajomych w lublinie, a nawet znasz wszystkich kierowcow z lublina ...
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 13:14
on nie jest z lublina, ale zna wszystkich z lublina i wszystkich kierowców z lublina tez .... ; )
Zgłoś
KillQ8 2011-06-07, 13:16
Oprócz buraków z Lublina jeździ też cała masa debili z Sosnowca..
Panu w samochodzie pogratulować inteligencji i chamstwa.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 13:28
Trzeba bylo mu strzelic gazem z luza to by sie zesral tam w tym oplu
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 13:30 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 13:30 17
Macie jego rejestracje - wiecie co znim zrobic
Zgłoś
sebastian611 2011-06-07, 13:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
.3lite 2011-06-07, 13:47 4
Zgłoś
a_kazik 2011-06-07, 13:47 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 13:54 3
zapraszam tego kierowce samochodu do francji. Za takie zachowanie by my rozwalili lusterko powybijali szyby lub spalili auto. Tak to juz te garbate araby maja
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 14:00
Zgłoś
Black Snake 2011-06-07, 14:12 1
Prawka nie mam, ale jeżdżę jako pasażer dość często i wiecie co? Na Śląsku nigdy jeszcze nie widziałem takiego chamstwa, ale jak tylko wyjeżdżaliśmy poza teraz Śląska to od razu blokowanie, chamstwo i utrudnianie -.- Oczywiście nie wszędzie, ale widać różnicę pomiędzy Śląskiem, a innymi województwami ;/
Zgłoś
RazRazorI 2011-06-07, 14:13 3
Kierowca samochodu ma pełne prawo poruszać się całą szerokością pasa... ten ani razu nie przejechał przez linie oddzielającą pasy ruchu. wiec mógł mu ten motocyklista co najwyżej naskoczyć...po za tym, motocyklista ma prawo wyprzedzać stojące samochody tylko i wyłącznie z lewej strony, jego chciał ominąć z prawej więc niech się buja...
PS. Sam jeżdżę na motorze więc nie piszcie, że patrze na sprawę z perspektywy kierowcy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-07, 14:24 6
@up kolejny znawca a pewnie nawet na motocyklu nie siedział (motor to ty możesz mieć w dupie)
Zgłoś
KillQ8 2011-06-07, 14:32 4
@up

Kolejny, który nie posiada umiejętności czytania ze zrozumieniem...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem