@hailtotheparanoia
Bullshit! Jak ktoś jest chamem to nie potrzebuje ani motocykla, ani samochodu a jedynie kogoś komu może swoje chamstwo zaprezentować, bo jak jest się burakiem na drodze to najczęściej jest się też burakiem w życiu i w żadnym wypadku nie ma na to wpływu środek transportu, chama widzi się przecież tak samo często na motocyklu, w samochodzie jak i komunikacji miejskiej.
A mnie na rowerku byście przepuścili? Tak z ciekawości pytam?
Motory na tiry !!! Czy jakoś tak
jak zwykle to bywa w dyskusja o motocyklistach jedni mówią że kierowcy "puszek" to bezmuzgi i debile, drudzy mówią to samo o motocyklistach, ale filmik ukazuje ewidentnie złośliwe zachowanie kierowcy omegi który widząc motocyklistę omijającego korek celowo zajeżdża mu drogę, żeby nie mógł sobie spokojnie pojechać dalej i moim zdaniem to kierowca samochodu zachował się w tej sytuacji nie w porządku. Motocyklista nie jechał na jednym kole albo nie jechał z zawrotną prędkością wiec po co robić mu na złość? Sam staram się robić miejsce dla motocyklistów w korkach czy na drodze bo wiem, że ktoś kupuje po to motocykl żeby poruszać się troszkę szybciej niż samochodem. Ktoś napisał że już nie zjeżdża motocyklom bo mu nie dziękują, ale czy ciebie to coś kosztuje albo coś na tym tracisz zjeżdżając odrobinę na jedną stronę pasa? bo motocyklista może na tym zyskać a gdyby chciał wszystkim w korku dziękować to chyba musiał by jechać bez trzymanki. Czasami jeżdżę motocyklem (125 więc raczej nie jestem w stanie jechać jak wariat) ale bardzo często widzę bezmyślne zachowanie kierowców a szczególnie pań, np w ostatni piątek pena pani wyprzedzając traktor omal nie zderzyła się ze mną czołowo, ciekawe czy też by wyprzedzała gdyby z naprzeciwka jechała jakaś ciężarówka?