👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I tak,można w drugą stronę przedstawić ten rysunek.
Rzeczywiście dziwna interpretacja.
Za karę kazałbym ci napisać 100 stron gotykiem,nigdy już tego nie powtórzę!
Rzeczywiście dziwna interpretacja.
Za karę kazałbym ci napisać 100 stron gotykiem,nigdy już tego nie powtórzę!

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
A ja powiem krótko. W tych czasach 'dzieciaki' pozapominały jakie są różnice między patriotyzmem, nacjonalizmem i neofaszyzmem.
Hmm... dodałbym coś ale to jedno zdanie oddaje wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie. Nie ma co się spinać.
Hmm... dodałbym coś ale to jedno zdanie oddaje wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie. Nie ma co się spinać.

Fajna kolekcja kompletnie bezsensownych obrazków. Dzięki nim Polska urośnie w siłę, a ludziom będzie się żyło dostatniej. Jeszcze tylko brakuje biało-czerwonych piórek w dupie.

Co jest w nienawiści takiego złego?
Widzę że wielu nie rozumie przesłania obrazka i słowa hipokryzja, ponieważ lewacy w 99% w każdym wyrażaniu swoich poglądów ukazują znaczenie słowa hipokryzja.
Widzę że wielu nie rozumie przesłania obrazka i słowa hipokryzja, ponieważ lewacy w 99% w każdym wyrażaniu swoich poglądów ukazują znaczenie słowa hipokryzja.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie