Kojarzycie serię "Salad Fingers" o zielonym ludku co to lubi zardzewiale łyżki? Poniżej ciekawy film krótkometrażowy tego samego twórcy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
wniosek jest jeden: jeżeli ktoś wynajdzie lek na całe zło świata zawsze znajdzie się ktoś, komu to nie będzie pasować, a lewactwo rozdmucha niezadowolenie tej jednej osoby i wmówi je pozostałym.
Dający dużo do myślenia materiał. Rzeczywiście to najbogatsi rządzą tym światem i tylko oni rozdają karty. Pojedyncze jednostki praktycznie nie mają szans się wybić, natychmiast zostają ściągane na dno, jeśli tylko wejdą w paradę tym "większym".
@up odjeb się. Skumałeś o co chodzi, a i tak chwalisz się, że miałeś korepetycje z polskiego...
@up czarnuszku nie denerwuj się tak bo Ci żyłka w dupie pęknie... Zamiast tego mógłbyś mi pokazać gdzie to całe "wyrównywanie szans na sukces" zadziałało? I w jaki sposób te "ewolucje funkcji społecznych" zachodzą, bo z tego co zauważyłem to mniejszości używają wzmocnienia przekazu (media) by przeforsować swój punkt widzenia, ale to przeciez prawacka logika. Czy mógłbyś mnie oświecić?
Bardzo proszę.
Bardzo proszę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie