Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Krowa innej orientacji
B................r • 2018-11-10, 14:20
To coś jak z Homoseksualistami, że uwięzieni w innym ciele.

To jest pieseł

A to jest kobieta
ukryta treść
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-11-10, 14:38 2
Z pierwszym może i bym się zgodził, ale to drugie, to jakiś żart? Jeśli tak to bardzo niesmaczny.

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
sirkupus 2018-11-10, 16:29 4
Wkońcu dobry materiał na sadolu
Zgłoś
support3 2018-11-10, 17:25 13
K🤬a kliknąłem żeby rozwinąć spoiler i teraz nie mogę go zwinąć do c🤬ja pana!!! A jest to najstraszniejsze co dziś widziałem
W związku z tragedią która mnie spotkała zwracam się z prośbą o dodanie możliwości zwijania spoilerów.
Zgłoś
kickyourheadoff 2018-11-10, 19:40
identyfikuje się jako pies
Zgłoś
J................z 2018-11-10, 19:44
W sumie co tam u tego świra słychać, orientuje się ktoś? Ostatnio jak go widzę to tylko w formie memu albo na sadisticu. Mam na myśli spoiler, a nie krowę oczywiście.
Zgłoś
o................e 2018-11-10, 22:43 1
To raczej byk.
Zgłoś
szreq69 2018-11-10, 23:15
Fajny Krowieł
Zgłoś
MicQ 2018-11-11, 0:23
Spoiler nie za mocny na harda?
Zgłoś
vass 2018-11-11, 3:14 1
Trzeba mieć obsesję, żeby krowę biegającą za piłką kojarzyć z homoseksualizmem.
Zgłoś
~_Killa_ 2018-11-11, 13:15
Zawsze chciałam mmieć takie zwierzątko ale brak dużego wybiegu niestety.Fajne są takie krówki, można sie pobawic, mleczko wziac a nawet zejsc.

podpis użytkownika

discord.gg/DcuuB64s66
Social Media
Zgłoś
KrwawyEric 2018-11-11, 14:02
Forma i tak lepsza niż nasi piłkarze po przygotowaniu przez Nawalankę pod zakrytymi stadionami
Zgłoś