
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta rasa nazywa się Texas Longhorn. en.wikipedia.org/wiki/Texas_Longhorn
Siriuz napisał/a:
Karkówka musi być soczysta i twarda
jak coś jest twarde to nie jest soczyste tylko jest papuć
Jadłeś kiedyś soczystego stejka ? I jaki był twardy czy miękki ?
Aż sobie wyobraziłem ilu c🤬tych hindusów byłaby w stanie skasować za jednym razem taka krowa. Powinni zacząć to eksportować do kraju gówna i curry
No ale nikt nie dostał z roga na co liczyłem, więc chyba nie bardzo tu pasuje.
Ja to może słabo się znam ale chyba strony ci się poj🤬y. To się nadaje co najwyżej na kwejka albo inne podobne gówno. Nie spamuj tej zacnej społeczności swoją miłością do zwierząt.
Bul_od_bytu napisał/a:
Aż sobie wyobraziłem ilu c🤬tych hindusów byłaby w stanie skasować za jednym razem taka krowa. Powinni zacząć to eksportować do kraju gówna i curry
Czyli do UK i głównie Londynu?

psyhepl napisał/a:
jak coś jest twarde to nie jest soczyste tylko jest papuć
Jadłeś kiedyś soczystego stejka ? I jaki był twardy czy miękki ?
Dobrze zbudowane mięśnie, które intensywnie pracują są czerwone, mocno ukrwione i zbite, w przeciwieństwie do mięśni piersiowych kurczaka, który ich nie używa. Nie wiem co Ty tam jadasz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie