📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57
Akcja z poniedziałku.
Musiałem zjechać na bok i cyknąć fotkę bo nikt by nie uwierzył, że tacy debile są na świecie. Remont drogi. Z ich kierunku znak nakazu jazdy na wprost a ci debile chcieli skręcić w prawo a potem wielkie zdziwienie i niedowierzanie jak to się stało, że poza drogą było 40cm do ziemi...
Musiałem zjechać na bok i cyknąć fotkę bo nikt by nie uwierzył, że tacy debile są na świecie. Remont drogi. Z ich kierunku znak nakazu jazdy na wprost a ci debile chcieli skręcić w prawo a potem wielkie zdziwienie i niedowierzanie jak to się stało, że poza drogą było 40cm do ziemi...
Velture napisał/a:
Akcja z poniedziałku.
Obrazek
NIestety ten opis a nwet zdjecie nic mi nie mowi... tam dalej to snieg jest ? ....
"Poza droga bylo 40 cm do ziemi"
komin321 napisał/a:
NIestety ten opis a nwet zdjecie nic mi nie mowi... tam dalej to snieg jest ? ....
"Poza droga bylo 40 cm do ziemi"![]()
Tak. Tam dalej jest śnieg i pingwiny.
Velture napisał/a:
Tak. Tam dalej jest śnieg i pingwiny.
w pazdzierniku snieg ? wow
Jakim trzeba byc idiota, zeby sie nie zatrzymac po pierwszym jebnieciu, tylko cisnac dalej...
Kurde ze swoją Panamerą z 2013r zaczynam być już biedakiem. Czas rozejrzeć się za czymś świeżym. Co polecacie?
To nie jest nowiutkie X2. To jest jeszcze bardziej nowiuteńkie X4.
...huehuehue...
...huehuehue...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie