Akcja z poniedziałku.
Musiałem zjechać na bok i cyknąć fotkę bo nikt by nie uwierzył, że tacy debile są na świecie. Remont drogi. Z ich kierunku znak nakazu jazdy na wprost a ci debile chcieli skręcić w prawo a potem wielkie zdziwienie i niedowierzanie jak to się stało, że poza drogą było 40cm do ziemi...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Musiałem zjechać na bok i cyknąć fotkę bo nikt by nie uwierzył, że tacy debile są na świecie. Remont drogi. Z ich kierunku znak nakazu jazdy na wprost a ci debile chcieli skręcić w prawo a potem wielkie zdziwienie i niedowierzanie jak to się stało, że poza drogą było 40cm do ziemi...

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
BMW i to z Sosnowca... Kumulacja
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!

Velture napisał/a:
Akcja z poniedziałku.
Obrazek
NIestety ten opis a nwet zdjecie nic mi nie mowi... tam dalej to snieg jest ? ....
"Poza droga bylo 40 cm do ziemi"

Za coś takiego nie powinno obowiązywać AC.
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
podpis użytkownika
Arsen z "n"Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
komin321 napisał/a:
NIestety ten opis a nwet zdjecie nic mi nie mowi... tam dalej to snieg jest ? ....
"Poza droga bylo 40 cm do ziemi"![]()
Tak. Tam dalej jest śnieg i pingwiny.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Tak. Tam dalej jest śnieg i pingwiny.
w pazdzierniku snieg ? wow
Na usprawiedliwienie tego zjeba dodam, że w Sosnowcu co chwilę coś teraz remontują i można dostać ślepoty znakowej
Jakim trzeba byc idiota, zeby sie nie zatrzymac po pierwszym jebnieciu, tylko cisnac dalej...
podpis użytkownika
asg2few
Kurde ze swoją Panamerą z 2013r zaczynam być już biedakiem. Czas rozejrzeć się za czymś świeżym. Co polecacie?
8765tj napisał/a:
A takie ładne było
Obrazek
Czego zdjęcie tej żyd małpy wszędzie wstawiacie? Wielki nos, krzywe zęby, kaprawe oczka i śmierdzi, no rozumiemy, w Polsce dalej mam za dużo żydów. Ale co zmieni wstawianie ich wizerunku?