📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

nie jestem poligonem ale łeb to bym ukręcił...
z drugiej strony to nie jego wina ze ludzie stworzyli z próżności hybrydę psa i myszy
z drugiej strony to nie jego wina ze ludzie stworzyli z próżności hybrydę psa i myszy
Coś dziwnego zauważyłem, jak się przytrzyma alt i ctrl dając piwo, to się piwa odejmują.
Eh te małe nerwice na czterech łapach i z wyłupiastymi oczami. ŚP bydle 3.5kg potrafiło pół piwa wypić. Druga 5kg potrafiła już całe.

Juzwa napisał/a:
Coś dziwnego zauważyłem, jak się przytrzyma alt i ctrl dając piwo, to się piwa odejmują.
Jak parę razy naciśniesz alt+f4 i enter, to kasujesz temat.
Tylko trzeba to zrobić szybko...
wilkoala napisał/a:
Jak parę razy naciśniesz alt+f4 i enter, to kasujesz temat.
Tylko trzeba to zrobić szybko...
Tak jak kiedyś było żeby wykasować plik Win 32, bo najbardziej spowalnia komputer.
Dlaczego na niektórych relaks to znęcanie się?
Nie chodzi mi tu tylko o obronę zwierząt, ale o ogół ludzi których cieszy nieszczęście innych.
Chyba, że się mylę, ale ten pieseł nie wygląda na szczęśliwego zaistniałą sytuacją.
Nie chodzi mi tu tylko o obronę zwierząt, ale o ogół ludzi których cieszy nieszczęście innych.
Chyba, że się mylę, ale ten pieseł nie wygląda na szczęśliwego zaistniałą sytuacją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie