Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2020-07-09, 15:50 52
nie jestem poligonem ale łeb to bym ukręcił...

z drugiej strony to nie jego wina ze ludzie stworzyli z próżności hybrydę psa i myszy
Zgłoś
Juzwa 2020-07-09, 15:52 13
Coś dziwnego zauważyłem, jak się przytrzyma alt i ctrl dając piwo, to się piwa odejmują.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Arathnmor 2020-07-09, 15:56 2
Eh te małe nerwice na czterech łapach i z wyłupiastymi oczami. ŚP bydle 3.5kg potrafiło pół piwa wypić. Druga 5kg potrafiła już całe.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
wilkoala 2020-07-09, 15:58
Juzwa napisał/a:

Coś dziwnego zauważyłem, jak się przytrzyma alt i ctrl dając piwo, to się piwa odejmują.

Jak parę razy naciśniesz alt+f4 i enter, to kasujesz temat.
Tylko trzeba to zrobić szybko...
Zgłoś
boo 2020-07-09, 16:09 3
A jak zobaczy kota to sp🤬ala spowrotem na rece
Zgłoś
siwybis 2020-07-09, 16:16 4
Pies? Gdzie tam jest pies? Przecież to coś by szczur rozszarpał.
Zgłoś
dennissliwa 2020-07-09, 16:20
Im mniejszy pies tym większa wscieklizna
Zgłoś
jasypan 2020-07-09, 16:35 2
wilkoala napisał/a:

Jak parę razy naciśniesz alt+f4 i enter, to kasujesz temat.
Tylko trzeba to zrobić szybko...

Tak jak kiedyś było żeby wykasować plik Win 32, bo najbardziej spowalnia komputer.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
EdmundKemper 2020-07-09, 18:29 3
Małe szczurowate gówno.
Zgłoś
banana12462541 2020-07-09, 18:52 5
K🤬a kolejny do odznaki zlotej łopaty...
Zgłoś
dumad 2020-07-09, 19:25 1
ten pies jak te poj🤬e hieny z bajki król lew

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Tytyryty 2020-07-09, 20:04 2
Dlaczego na niektórych relaks to znęcanie się?
Nie chodzi mi tu tylko o obronę zwierząt, ale o ogół ludzi których cieszy nieszczęście innych.
Chyba, że się mylę, ale ten pieseł nie wygląda na szczęśliwego zaistniałą sytuacją.
Zgłoś
esese7 2020-07-09, 20:45 1
Halman napisał/a:

nie jestem poligonem ale łeb to bym ukręcił...
z drugiej strony to nie jego wina ze ludzie stworzyli z próżności hybrydę psa i myszy

To jest Chihuahua krótkowłosa. Wątpię, żeby Aztekowie potrafili stworzyć taką rasę, więc człowiek miał tu gówno o powiedzenia. Jest to najstarsza rasa psów w Ameryce Północnej. Co do filmiku. Pies nie gryzie, a się bawi. Mimo, że ma dość ostre zęby w tym wieku (jest jeszcze młody), to robi to z wyczuciem. Za parę miesięcy mu przejdzie. Żona ma takie samo gówienko. Zachowywało się tak samo. Obecnie mogę powiedzieć, że w życiu nie spotkałem spokojniejszego psa. Raz na tydzień zaszczeka i tyle.
Zgłoś
Korcipała 2020-07-09, 21:56
esese7 napisał/a:

jeszcze młody), to robi to z wyczuciem.

To wiec h🤬ja nie pogryzie

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie