👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te indiańskie mordy ... Na samej kukurydzy to siły mieć nie będą.

Zwróćcie uwagę, że przy drzwiach jest miejsce na gaśnice której nie ma. Kto tego kierowcę na trasę wypuścił

Najlepszy ten co młotek do zbicia szyb chce zabrać bo coś im nie poszło xDDD
Jarosławkaczyński napisał/a:
Ciekawe co miał w tej torbie..
Śmierdzące buty

za rok zacznie się napływ imigrantów czyli za 2 lata około chce zobaczyć te j Julki i Dżeski które tak nienawidzą Pisu i Konfy bo nie chcieli tych biednych imigrantów wpuścić do Polski , a teraz bedą bały wyjść z domu .
modified1 napisał/a:
Najlepszy ten co młotek do zbicia szyb chce zabrać bo coś im nie poszło xDDD
gdzie tam widzisz młotek? tam jest jakiś guzik awaryjny. do otwierania drzwi albo zatrzymania pojazdu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie