up
Nie neguje tego, że kocha matule.... ale k🤬a bez przesady na nodze ?
Nie neguje tego, że kocha matule.... ale k🤬a bez przesady na nodze ?

jakie giry uj🤬e,masakra...
podpis użytkownika
emprojekt.info.pl/
Nigdy nie rozumiałem mody na robienie sobie dziar przedstawiających członków rodziny. Mój znajomy jakiś czas temu wydziarał sobie na klacie portret matki. K🤬a, potem jego żona przytulając go będzie miała twarz na portrecie teściowej, marzenie k🤬a
To samo robią dziewczyny, moja koleżanka chce sobie wydziarać na plecach, troszkę nad tyłeczkiem na lędżwiach twarze matki i jakiegoś tam jej ukochanego wujka. Tłumaczyłem, że jak facet będzie ją zapinał od tyłu to niekoniecznie chce patrzeć na portrety teściowej i jakiegoś k🤬a wujka, poza tym może tam wylądować sperma i mamusie zbeszcześcić. Sperma na twarzy teściowej
Ale pannie nie da się tego przetłumaczyć. O wyczynie na tym zdjęciu nawet nie ma co mówić
Może zap🤬la tą matkę, c🤬j wie

To samo robią dziewczyny, moja koleżanka chce sobie wydziarać na plecach, troszkę nad tyłeczkiem na lędżwiach twarze matki i jakiegoś tam jej ukochanego wujka. Tłumaczyłem, że jak facet będzie ją zapinał od tyłu to niekoniecznie chce patrzeć na portrety teściowej i jakiegoś k🤬a wujka, poza tym może tam wylądować sperma i mamusie zbeszcześcić. Sperma na twarzy teściowej

popielniczka88 napisał/a:
up
Nie neguje tego, że kocha matule.... ale k🤬a bez przesady na nodze ?![]()
ciesz się, że nie na c🤬ju
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
dobrze, że nie napisał sobie "I <3 MILF"
podpis użytkownika
C🤬jem chrzanu nie ukopiesz, ale chwasta wyrwiesz....

Krysia to możesz sobie obsrańcu do kumpeli z ławki mówić. Twoja matka to KRYSTYNA. Co za społeczeństwo, zero szacunku do rodziców...
Sam bym wytatuował imię matki, ale nie k🤬a takiej wielkości i nie na nodze... Bardziej by pasowało coś mniejszego, na bicepsie lub klacie, pozdro.

W zasadzie to jest jego noga, więc co sadole? Zabronicie mu?