O to krótka animacja, w ciekawy i rzetelny sposób przedstawiająca przyczyny powstania kryzysu w Hiszpani.
Mnie rozbawiło, a za razem uświadomiło co mi nie pasowało za każdym razem gdy byłem w tym pięknym kraju.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
wystarczy przeczytać parę mądrych książek że najbogatsi tego świata zarabiają najwięcej na upadkach likwidacjach masy upadłościowej , to taki cykl koniunkturalny
Ty coś masz coś sobie kupisz coś otworzysz , oni otworzą ci furtkę do nabrania kredytów zadłużenia ciebie by wszystko co twoje wykupić za bezcen po upadłości i w następstwie zamieszkasz w wynajętym swoim mieszkaniu i zaczniesz pracować jako robol w swojej dawnej firmie by być przez nich wiecznie farmiony
Ty coś masz coś sobie kupisz coś otworzysz , oni otworzą ci furtkę do nabrania kredytów zadłużenia ciebie by wszystko co twoje wykupić za bezcen po upadłości i w następstwie zamieszkasz w wynajętym swoim mieszkaniu i zaczniesz pracować jako robol w swojej dawnej firmie by być przez nich wiecznie farmiony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie