Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bananowyNihilista 2025-07-14, 11:31 2
Popieram tezę, że to głupie c🤬je... jak im kulosy gniją i muchy oblezą rany znosząc larwy to do lekarza nie pójdą... jak się jajko zaklinowało w plastikowym krześle to nie umiały ogniska rozpalić i gorącym nożem wytopić szczebla... no głupie cepy w c🤬j... a założę się, że tym rowerkiem to go dobre kilometry wiózł do lekarza i nie zajęło to 5 minut... No głupie w c🤬j, ciekawe czy mu ta torba nie uschła...
Zgłoś
HectorTheMexican 2025-07-14, 11:37 4
Zgłoś
trawa 2025-07-14, 11:46
Nie ,bo nie był uwięziony. To kolejny kretyński filmik dla naiwnych.
Zgłoś
lacrimal 2025-07-14, 12:07 2
pSTANLEY napisał/a:

Albo to jest fejk albo to naprawdę tępe c🤬je. Wiozą go do szpitala zamiast wziąć jakiekolwiek narzędzie lub twardy pręt i roz🤬bac to krzesło w 30 sekund? Można sekcję która trzyma mu jaja od biedy nawet roztopić zapalniczką kawałek dalej i rozszerzyć tą szczelinę, a wiem że takie narzędzia i butelkę łatwopalnej cieczy mają tam wszyscy w razie gdyby trzeba było podpalić na kimś oponę.

zgadzam się czy fejk czy nie - to tępe h🤬je
Zgłoś
paniczmax 2025-07-14, 12:20 3
pSTANLEY napisał/a:

Albo to jest fejk albo to naprawdę tępe c🤬je. Wiozą go do szpitala zamiast wziąć jakiekolwiek narzędzie lub twardy pręt i roz🤬bac to krzesło w 30 sekund? Można sekcję która trzyma mu jaja od biedy nawet roztopić zapalniczką kawałek dalej i rozszerzyć tą szczelinę, a wiem że takie narzędzia i butelkę łatwopalnej cieczy mają tam wszyscy w razie gdyby trzeba było podpalić na kimś oponę.

Ale tu chodziło raczej o ta aby nie zniszczyć krzesła
Zgłoś
Hyperion 2025-07-14, 12:23 2
pSTANLEY napisał/a:

Ale jak tak roz🤬bac krzesło? Pewnie to jedno z 5 takich na wiosce i w dodatku te w najlepszym stanie. Prędzej mu wory obetną.
Zgłoś
Konrad8044 2025-07-14, 13:21 2
Szkoda krzesła zrobił z tej szczeliny sobie pochwe
Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-14, 14:10 1
edek_kotek napisał/a:

Jakim cudem wepchną jaja przez taką szczelinę przy okazji nie miażdżąc ich sobie ?

Rozchylające się szczebelki krzesła zadziałały dokładnie tak jak taka podkładka:

Zgłoś
Banan1494 2025-07-14, 15:06 2
pSTANLEY napisał/a:

Zaprawdę powiadam Ci. Jestem na dwóch grupach społeczności marki wozów którymi jeżdżę. I zdarzają się tam pytania na odpowiedzi tak oczywiste, że zastanawiam się jak ktoś kto je zadaje ukończył szkołę podstawową, następnie przeżył tyle lat, a do tego stać go na lepszy/gorszy samochód. I tu nie choci o brak wiedzy, ale własnie o brak zdolności do pobudzenia kory mózgowej w celu rozwiązania najprostszych problemów, a co gorsza, mam wrażenie że jest coraz gorzej i gorzej.

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
Selekcjoner 2025-07-14, 15:45
Podobna scena była w filmie baywatch. Tam zastosowano rozwiązanie siłowe
Zgłoś
parapsychol 2025-07-14, 16:59
mysle ze wlasciciel krzesla nie chcial ciac krzesla latego zawiezli go do lekarza

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
Snajkers 2025-07-14, 17:05
A uciąć w p🤬du te jajca, ale najpierw bym go ponap🤬lał po nich tak na wszelki wypadek. Bo napewno ma coś za uszami.
Zgłoś
Mushu123 2025-07-14, 17:38 3
Payan napisał/a:

Przeżywa jakby jajca mieli amputować.

Przecie to krzesło ważniejsze od tego pasażera, jaja utną jak nic 😅
Zgłoś
DariuszSanitariusz 2025-07-14, 19:12 2
pSTANLEY napisał/a:

Wiesz jaką wartośc na tym zadupiu ma nie rozj🤬e, brudne, plastikowe krzesło?
Na pewno większą niż jaja jakiegoś Harmita
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-07-14, 21:43 1
Najlepiej porządnie szarpnąć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie