Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-07-14, 6:36 7
Tani sposób na ograniczenie przyrostu naturalnego.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
pSTANLEY 2025-07-14, 6:44 77
Albo to jest fejk albo to naprawdę tępe c🤬je. Wiozą go do szpitala zamiast wziąć jakiekolwiek narzędzie lub twardy pręt i roz🤬bac to krzesło w 30 sekund? Można sekcję która trzyma mu jaja od biedy nawet roztopić zapalniczką kawałek dalej i rozszerzyć tą szczelinę, a wiem że takie narzędzia i butelkę łatwopalnej cieczy mają tam wszyscy w razie gdyby trzeba było podpalić na kimś oponę.
Zgłoś
edek_kotek 2025-07-14, 7:33 3
Jakim cudem wepchną jaja przez taką szczelinę przy okazji nie miażdżąc ich sobie ?
Zgłoś
specjal01 2025-07-14, 7:49 3
Gdyby on goły siedział na tym krześle, to ja mógłbym zrozumieć wypadek ale on w ubraniach jest...
Zgłoś
romek134 2025-07-14, 8:08 26
Postawić krzesło z pacjentem nad ogniskiem i poczekać aż plastik zmięknie.
Zgłoś
Payan 2025-07-14, 8:21 4
Przeżywa jakby jajca mieli amputować.
Zgłoś
Jaten 2025-07-14, 8:39 3
edek_kotek napisał/a:

Jakim cudem wepchną jaja przez taką szczelinę przy okazji nie miażdżąc ich sobie ?

Zobaczył czystą wodę i mu się skurczyły, a potem zauważył, że to jednak brudna i obwisły
Zgłoś
gumofilec 2025-07-14, 9:00 5
pSTANLEY napisał/a:

Albo to jest fejk albo to naprawdę tępe c🤬je. Wiozą go do szpitala zamiast wziąć jakiekolwiek narzędzie lub twardy pręt i roz🤬bac to krzesło w 30 sekund? Można sekcję która trzyma mu jaja od biedy nawet roztopić zapalniczką kawałek dalej i rozszerzyć tą szczelinę, a wiem że takie narzędzia i butelkę łatwopalnej cieczy mają tam wszyscy w razie gdyby trzeba było podpalić na kimś oponę.

To fejk
Zgłoś
Wiewór 2025-07-14, 10:27 3
Niech mu utna jaja. 3 swiat za bardzo sie rozmnaza.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
panar3 2025-07-14, 10:54 9
He he, aż mi się przypomniało:
Byłem kiedyś na kaszubskim weselu i takie zdarzenie miało miejsce, albo podobne - jak zwał tak zwał. Siedziało się przy długich stołach na długich ławach i traf chciał, że jednego dziadka posadzili na łączeniu tych ław. Przy którymś toaście wiara wstała ochoczo by go wznieść , opuszczone przez dupy gości ławy uniosły się, a dziadka jaja znajdujące się w przerwie pomiędzy dwoma ławami zostały przycięte bo dziadek dalej siedział. Do dzisiaj jak to wspomnę to mnie śmiech ogarnia, bo dziadek z rykiem na ustach: SADAC! pchał obiema rękami te ławy żeby stanęły z powrotem a ziemi . Zaznaczam - był to dziadek nie ja, to uwaga dla dociekłych albo gówniarzerii wakacyjnej na sadolu. Pozdrawiam.
Zgłoś
Bartvons 2025-07-14, 11:07 3
Rozgrzac preta nad ogniem I odciac szczebelki krzesla. Albo jaja
Zgłoś
cesarz1982 2025-07-14, 11:09 3
edek_kotek napisał/a:

Dlatego ,że je wepchną bo gorzej jakby je wepchnął 🤣🤣
Zgłoś
kulawiec 2025-07-14, 11:29 1
Brzeszczota, albo kombinerek tam nie mają. Pewnie tylko noże i maczety. Właściwie szkoda, że nie próbowali maczetą albo nożem go uwolnić.
Zgłoś
smc 2025-07-14, 11:29
Nie mogę tego oglądać do końca.Przerażające.

Powiedzcie, udało się mu uwolnić?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie