Do miecza to powinna mu zejść cała policja. Gdyby nie on, to do teraz by szukali nieistniejącego porywacza. Jestem k🤬a przerażony, że o moje bezpieczeństwo dbają ludzie, którzy nie potrafili wydobyć zeznań od roztrzęsionej i głupiej jak but kobiety.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Tak ciezko wejsc na zycieismierc.com albo uciac ten gowniany pasek na dole, zeby nie robic kryptoreklamy jakiejs c🤬jowej stronce ?

Tak się składa że na sadisticu jest odnośnik do tej c🤬jowej strony, co może oznaczać że serwisy w jakimś stopniu ze sobą współpracują. Nie rób więc afery o c🤬j wie co.
Oglądałem ten wywiad w TVN 24 w faktach po faktach. Policja powinna zmienić rzecznika, pięknie dał się wmanewrować w pyskówkę z Panem Rutkowskim obniżając poziom dyskusji do poziomu rowu Marjańskiego *(Panem ponieważ sernior Rutkowski nie jest detektywem i wątpliwe czy licencję uzyska ponownie). Fakt faktem, działania Pana Rutkowskiego balansowały na granicy prawa. Zastanawiam się czy ta szopka bardziej nie zaszkodzi jego wizerunkowi niż przyniesie realne profity.
Ps. Nie sądzicie, że ciekawe usługi świadczy "firma doradcza Rutkowski"?
Ps. Nie sądzicie, że ciekawe usługi świadczy "firma doradcza Rutkowski"?

Czy wy baranki nie widzicie o co tutaj chodzi? Premier patrzy na sondaże i widzi że lecą na łeb naszyje, VAT, ACTA etc. Trzeba odwrócić uwagę głupiego jak but narodu jakąś nic nie znaczącą sensacją. O może być to: porwali dziecko, niech mówią o tym w każdym radiu telewizji i piszą w gazetach. Hołota jest na parę miesięcy zajęta. Obudźcie się z marazmu!!

Cytat:
Czy wy baranki nie widzicie o co tutaj chodzi? Premier patrzy na sondaże i widzi że lecą na łeb naszyje, VAT, ACTA etc. Trzeba odwrócić uwagę głupiego jak but narodu jakąś nic nie znaczącą sensacją. O może być to: porwali dziecko, niech mówią o tym w każdym radiu telewizji i piszą w gazetach. Hołota jest na parę miesięcy zajęta. Obudźcie się z marazmu!!
c🤬ja prawda, to jest próba odwrócenia uwagi od sprawy smoleńskiej

Już widzę co by się działo gdyby policja oznajmiła, że podejrzewa matkę o spowodowanie śmierci i ukrycie ciała. "je**ane psy nie dają odpocząć biednej matce" "już się boję że porwą kogoś z mojej rodziny i pójdę siedzieć" "hwdp" itd.
Tym bardziej patrząc na to ile ludzi solidaryzowało się z tą rodziną...
Tym bardziej patrząc na to ile ludzi solidaryzowało się z tą rodziną...
podpis użytkownika
Mam wszystko aep arse