Najnowszy filmik z Kononowiczem
Żeby nie było to nie wrzucam tego dla jaj, po prostu chłop kiedyś był znany a ma przej🤬ą sytuacje (filmik nagrany przed śmiercią brata).
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-02-05, 18:22
darwin go dopadł
konto usunięte
2014-02-05, 18:29
Nawet tego nie odpalę. Już by dali temu choremu człowiekowi spokój.
Z cudzej tragedii śmiać się to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Zresztą w ogóle naśmiewać się z ludzi prostych, małych i nic nie znaczących, to jak kopać leżącego. Wszyscy ci, którzy mieli odwagę, pomysł i jakąkolwiek inicjatywę w "zabawie" z Tym człowiekiem, ciekaw jestem czy tak samo mieliby odwagę "zabawić się" z nieuczciwymi Politykami? Sprzedanymi Dziennikarzami? Skorumpowanymi urzędnikami? Wątpię.
Każdy z nas kto naśmiewał się z Kononowicza, to tak naprawdę naśmiewał się z samego siebie. Każdy czuł się lepszy, mądrzejszy, dojrzalszy, bardziej oświecony, od prostego człowieka w swetrze. Ludzie lubią leczyć kompleksy czyimś kosztem... Szkoda, że tak naprawdę nie ma to żadnego leczniczego wpływu. Bo w tym całym "ekosystemie", Kononowicza zjada internauta/widz, a internautę/widza zjadają ci na wysokich stołkach, którzy tak samo grają na nosie wam jak wy Kononowiczowi.
Nieświadomość jest błogosławieństwem. Ot cała geneza...
Żałosni są ci ludzie którzy go wrzucają na neta, nie wiem kogo to w ogole śmieszy.
konto usunięte
2014-02-05, 18:55
@up.
Nikogo, bo to nie ma nikogo śmieszyć. A do neta on sam chce to puszczać.
konto usunięte
2014-02-05, 19:03
najpierw się z niego śmiałem bo do rządu chciał startować.teraz pomyślałem i stwierdziłem że to po prostu chłop ze wsi.nie z jakiegoś przedmieścia mniejszego MIASTA,tylko z typowej WSI popegeerowskiej,gdzieś gdzie nie ma reklam LTE i fiber power od UPC bo nie ma zasięgu.jest monopolowy gdzie nie ma Jacka Danielsa ani martini-ale jest wino i tańsza gorzała,a w lodówce lody wodne bla dzieci. .(nie wiem obraz coś w stylu w: jak ktoś oglądał pieniądze to nie wszystko)ma pewnie kawałek pola,i gumofilce w przedpokoju.
Moja refleksja:
Nie śmieszy mnie mnie to, bo nie wiem czy nie lepiej być prostym człowiekiem na wsi gdzie nikt nie chwali się nowymi najkami a wszyscy dzielą się uczciwą pracą i pomocą,czy żyć w mieście gdzie są markowe sklepy i towar na który i tak mnie nie stać-a co za tym idzie gonić za pieniądzem żeby w końcu było mnie na niego stać a wtedy będzie już nowa kolekcja i nowy trend na nowy rok
@ on raczej nie ogarnia co dobre a co złe. Raczej tylko wydaje mu się że ludzie biorą go poważnie a wiadomo jak jest.
merh
2014-02-05, 19:39
Moderatorze-usuń to. Ani to śmieszne,ani przyjemne do ogladania. Co jak co,ale tego typu mateirały,niech zostaną tam gdzie je umieszczono pierwotnie.
konto usunięte
2014-02-05, 19:53
merh napisał/a:
Moderatorze-usuń to. Ani to śmieszne,ani przyjemne do ogladania. Co jak co,ale tego typu mateirały,niech zostaną tam gdzie je umieszczono pierwotnie.
To Sadistic i tu właśnie nie powinno być nic przyjemnego i śmiesznego do oglądania. I tak film jest na maire sadola porusza w człowieku wiele spraw. I uważam że to jest jedyny film z tym człowiekiem który powinien być na głównej