Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
tonieja 2014-02-05, 18:22 12
biedny idiota
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 18:22 1
darwin go dopadł
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 18:29 40
Nawet tego nie odpalę. Już by dali temu choremu człowiekowi spokój.
Zgłoś
Spadra 2014-02-05, 18:37 437
Z cudzej tragedii śmiać się to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Zresztą w ogóle naśmiewać się z ludzi prostych, małych i nic nie znaczących, to jak kopać leżącego. Wszyscy ci, którzy mieli odwagę, pomysł i jakąkolwiek inicjatywę w "zabawie" z Tym człowiekiem, ciekaw jestem czy tak samo mieliby odwagę "zabawić się" z nieuczciwymi Politykami? Sprzedanymi Dziennikarzami? Skorumpowanymi urzędnikami? Wątpię.
Każdy z nas kto naśmiewał się z Kononowicza, to tak naprawdę naśmiewał się z samego siebie. Każdy czuł się lepszy, mądrzejszy, dojrzalszy, bardziej oświecony, od prostego człowieka w swetrze. Ludzie lubią leczyć kompleksy czyimś kosztem... Szkoda, że tak naprawdę nie ma to żadnego leczniczego wpływu. Bo w tym całym "ekosystemie", Kononowicza zjada internauta/widz, a internautę/widza zjadają ci na wysokich stołkach, którzy tak samo grają na nosie wam jak wy Kononowiczowi.
Nieświadomość jest błogosławieństwem. Ot cała geneza...
Zgłoś
maderfakermen 2014-02-05, 18:46 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Harry Pojeb 2014-02-05, 18:48 8
Żałosni są ci ludzie którzy go wrzucają na neta, nie wiem kogo to w ogole śmieszy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 18:55 8
@up.
Nikogo, bo to nie ma nikogo śmieszyć. A do neta on sam chce to puszczać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 19:03 41
najpierw się z niego śmiałem bo do rządu chciał startować.teraz pomyślałem i stwierdziłem że to po prostu chłop ze wsi.nie z jakiegoś przedmieścia mniejszego MIASTA,tylko z typowej WSI popegeerowskiej,gdzieś gdzie nie ma reklam LTE i fiber power od UPC bo nie ma zasięgu.jest monopolowy gdzie nie ma Jacka Danielsa ani martini-ale jest wino i tańsza gorzała,a w lodówce lody wodne bla dzieci. .(nie wiem obraz coś w stylu w: jak ktoś oglądał pieniądze to nie wszystko)ma pewnie kawałek pola,i gumofilce w przedpokoju.

Moja refleksja:
Nie śmieszy mnie mnie to, bo nie wiem czy nie lepiej być prostym człowiekiem na wsi gdzie nikt nie chwali się nowymi najkami a wszyscy dzielą się uczciwą pracą i pomocą,czy żyć w mieście gdzie są markowe sklepy i towar na który i tak mnie nie stać-a co za tym idzie gonić za pieniądzem żeby w końcu było mnie na niego stać a wtedy będzie już nowa kolekcja i nowy trend na nowy rok
Zgłoś
Harry Pojeb 2014-02-05, 19:06 1
@ on raczej nie ogarnia co dobre a co złe. Raczej tylko wydaje mu się że ludzie biorą go poważnie a wiadomo jak jest.
Zgłoś
dogip 2014-02-05, 19:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
donszymon 2014-02-05, 19:16 14
Zgłoś
Harry Pojeb 2014-02-05, 19:21 6
Zgłoś
merh 2014-02-05, 19:39 6
Moderatorze-usuń to. Ani to śmieszne,ani przyjemne do ogladania. Co jak co,ale tego typu mateirały,niech zostaną tam gdzie je umieszczono pierwotnie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 19:53 32
merh napisał/a:

Moderatorze-usuń to. Ani to śmieszne,ani przyjemne do ogladania. Co jak co,ale tego typu mateirały,niech zostaną tam gdzie je umieszczono pierwotnie.

To Sadistic i tu właśnie nie powinno być nic przyjemnego i śmiesznego do oglądania. I tak film jest na maire sadola porusza w człowieku wiele spraw. I uważam że to jest jedyny film z tym człowiekiem który powinien być na głównej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem