Ma już przej🤬e u księdza Rydzyka i u księdza Natanka
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Cytat:
Ma już przej🤬e u księdza Rydzyka i u księdza Natanka
Obawiam się, że ci panowie już dawno zrobili z nim porządek

napuścili na niego pewnie złe chrześcijańskie pedofilskie demony
Hicks był geniuszem. Dla chętnych polecam Bill Hicks: Revelations i Sane Man. Oba filmy w całości przetłumaczone są na youtube.

Na ostatnim zdjęciu litery za gościem można podciągnąć pod wyraz SATAN. Nawet pasuje do wymawianej kwestii

Co wy pieprzycie przecież od razu widać, że to Grzegorz Turnau

Hm..chyba nie moze miec przej🤬e u wyzej wymienionych bo nie zyje..ale byl swietny trzeba przyznac.
Kozak w h🤬j,a jak umierał to nie ma h🤬ja,że trzymał krzyż w ręku i błagał Boga o jeszcze parę lat życia. Wielcy k🤬a w dupe j🤬i ateiści,a jak przyjdzie pora zwijać się na drugą stonę,to srają pod siebie i błagają o przebaczenie. Nie mam nic do ateistów,ale wk🤬ia mnie jak ktoś się z tym mega obnosi jednocześnie nabijajac się z kogoś wierzącego. A najlepsi to są oczywiśie ateiści na sadolu,tylko gdyby matka z ojcem zobaczyli co w komentarzach wypisuje,to byłby zakaz kompa aż do wakacji!
podpis użytkownika
fetcher
@ Fletcher
Daj se siana, tacy są ludzie. Bycie ateistą to nie obnoszenie się z tym tak jak z chrześcijaństwem (patrz krzyżyk na łańcuszku). Albo się wierzy i nie praktykuje ze względu na pedofilii w sukienkach, albo się wierzy i akceptuje nie dopuszczając do siebie myśli o wykorzystywaniu i zacofaniu (patrz mohery).
Daj se siana, tacy są ludzie. Bycie ateistą to nie obnoszenie się z tym tak jak z chrześcijaństwem (patrz krzyżyk na łańcuszku). Albo się wierzy i nie praktykuje ze względu na pedofilii w sukienkach, albo się wierzy i akceptuje nie dopuszczając do siebie myśli o wykorzystywaniu i zacofaniu (patrz mohery).