👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lileniaa napisał/a:
okej, ale po co?
Z ciekawości.
Lileniaa napisał/a:
okej, ale po co?
Nie zrozumiesz. Chłopy tak mają.
kto nigdy za dzieciaka nie wrzucal petard do butelek, pod kamien, do puszek-niech pierwszy rzuci kamieniem
No. Ale ty masz jeździć na wodorze, zamarzać zimą albo płacić jak za zborze, bo korporacje chcą się nachapać.
Sąsiad po lewej ma psa, sąsiad po prawej ma psa i sąsiad z tyłu też ma psa. Pytanie gdzie można kupić taka petardę?

piwo za smiech na koncu
maly pajaczku-nie muszisz kupowac zrob to sam, wysil sie intelektualnie. nie zapomnij filmowac postepow
RamCiamCiam napisał/a:
Sąsiad po lewej ma psa, sąsiad po prawej ma psa i sąsiad z tyłu też ma psa. Pytanie gdzie można kupić taka petardę?
maly pajaczku-nie muszisz kupowac zrob to sam, wysil sie intelektualnie. nie zapomnij filmowac postepow

chyba mieli uraz do tej maszyny ....
left is not right
podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie