Poszukiwany ksiądz Gil, podejrzany o pedofile.
Wczoraj późnym wieczorem policjanci dotarli do miejsca, gdzie przebywał - potwierdził Mariusz Sokołowski, rzecznik prasowy komendanta głównego policji. Oskarżany o gw🤬t ksiądz został przez policję
pouczony, że jest poszukiwany.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zdziwiłbym się gdyby to był kolejny pedał pedofil. W końcu statystyki policji (USA) mówią, że w 80% spraw gdzie była pedofilia sprawca był pedałem albo bi.
No sadolowe chojraki (m.in. @gordonviet):
jak podaje prasa ksiądz przebywa w Modlnicy 5 km na północny-zachód od Krakowa.
Ciekawe co na to kibice Wisły Kraków tak brzydzący się pedałami/pedofilami.
Powiem wam - Nic. Bo macie tylko wirtualne jaja.
A tak swoją drogą pojawia się pytanie. Czy tylko księża katoliccy to pedofile? Czy też u innych wiar też są a o tym się tak nie nagłaśnia momentalnie?
Zryja wyglada na pedofila. Jak wiekszosc księży.
konto usunięte
2013-10-02, 21:15
Dlaczego bog nie obronil malych dzieci przed ksiezulkiem?
Czyzby to byla jakas proba wiary dla malych dzieci?
...
konto usunięte
2013-10-02, 21:24
Imie_jego_44 napisał/a:
Jak nisko upadł interpol żeby z powodu niepotwierdzonych plotek wydawać list gończy
Wrabiania Kościoła w pedofilię ciąg dalszy, nie wierzę, że ksiądz zrobiłby coś takiego, wie co za to grozi katolikowi - wieczne potępienie.
Taki stary, a taki głupi. Lepiej żeby interpol się zajął pedofilem niż twoje mistyczne wieczne potępienie po śmierci.
konto usunięte
2013-10-02, 21:31
Na miejscu księdza podziękowałbym Panom policjantom, zamknął drzwi, ryknął śmiechem aż szyby by zadrżały, po czym spakował się i znalazł w jakiejś bananowej republice. Troszkę dalej od Dominikany.
konto usunięte
2013-10-02, 22:46
@up że gdzie "ksiądz" wyjeżdża ?
konto usunięte
2013-10-02, 22:48
grzechu5444 napisał/a:
Dlaczego bog nie obronil malych dzieci przed ksiezulkiem?
Czyzby to byla jakas proba wiary dla malych dzieci?
...
... bo nie istnieje
konto usunięte
2013-10-02, 23:12
Ciekawe czemu przeglądasz interpol, starego szukasz?
konto usunięte
2013-10-02, 23:36
kiper16 napisał/a:
Ciekawe czemu przeglądasz interpol, starego szukasz?
sprawdzałem tylko czy polska ma umowę ekstradycyjną z sosnowcem
looooooool na księży pedofili powinny być stosy dla dobra Kościoła
konto usunięte
2013-10-03, 8:46
SEX: MaŁe