Poszukiwany ksiądz Gil, podejrzany o pedofile.
Wczoraj późnym wieczorem policjanci dotarli do miejsca, gdzie przebywał - potwierdził Mariusz Sokołowski, rzecznik prasowy komendanta głównego policji. Oskarżany o gw🤬t ksiądz został przez policję
pouczony, że jest poszukiwany.
Konto usunięte
2013-10-02, 13:32
Taa wiem, w tefałenie przed chwilą o tym mówili.
Konto usunięte
2013-10-02, 13:33
Tym razem przeniesienie do innej parafii może nie pomóc zatuszować sprawy
Konto usunięte
2013-10-02, 13:54
Bo nie mogą go aresztować do póki sąd go nie oskarży
wniosek jest taki, ze jak ktos chce gwalcic chlopcow to tylko na Dominikanie
Konto usunięte
2013-10-02, 14:21
nygas232 napisał/a:
Taa wiem, w tefałenie przed chwilą o tym mówili.
i co mam pogratulować, że masz telewizor?
gringo303, widzę że próbujesz wykosić konkurencję
podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.
Konto usunięte
2013-10-02, 14:26
konrad_n napisał/a:
wniosek jest taki, ze jak ktos chce gwalcic chlopcow to tylko na Dominikanie
Wniosek jest taki iż można nie tylko na dominikanie ale w każdym kraju poza UE za wyjątkiem Australii i USA z którymi Polska ma podpisaną umowę o wydalaniu oskarżonych. Watykan doskonale zna prawodawstwo i obaj panowie dostali prikaz aby wrócić do ojczyzny to wtedy zbyt dużo im się nie stanie. Bo wiadomo w polskim sądzie ksiądz jest osobą obdarzoną specjalnymi przywilejami.
Konto usunięte
2013-10-02, 14:28
Znajomek był na Dominikanie przez kilka dni służbowo. Potem opowiadał, że czysto ubrany biały nie przejdzie tam spokojnie ulicą, bo napastują go ze swoimi usługami tłumy dziewczęcych i chłopięcych prostytutek. Tam po prostu posuwanie małolatów jest czymś normalnym.
Konto usunięte
2013-10-02, 14:31
Panowie, jak ktoś spotka sk🤬iela - lopatą przez łeb (albo co tam macie pod ręką).
Konto usunięte
2013-10-02, 14:43
Dopiero jak przyjdzie oficjalny list gończy z dominikańskim aktem oskarżenia to mogą go aresztować. Teraz ma zakaz wyjazdu za granicę i musi meldować się na komendzie. Spokojnie proszę Państwa. Wsadzą go.
Konto usunięte
2013-10-02, 15:13
Jak nisko upadł interpol żeby z powodu niepotwierdzonych plotek wydawać list gończy
Wrabiania Kościoła w pedofilię ciąg dalszy, nie wierzę, że ksiądz zrobiłby coś takiego, wie co za to grozi katolikowi - wieczne potępienie.
pisage napisał/a:
Spokojnie proszę Państwa. Wsadzą go.
A do tego czasu on pewnie też wsadzi jeszcze niejednemu dzieciakowi.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@ up up
Nie zapomnij o mszy wieczornej.
może i nie mogli go aresztować, ale profilaktycznie pętelkę do c🤬ja przywiązać i drugi koniec do kaloryfera żeby nie uciekł