ksiądz pop🤬la w sukience to ma prawo pierwszeństwa do toalety... czego pielgrzymka nie rozumie?
Ten ksiądz to skończony p🤬lec, jest kanał na YT o jego perypetiach
kurde, koleś napeirdala jedenaście dni z buta - szacunek. Normalny ksiądz, jechałby na lektyce, opartej na ramionach wiernych. Ewentualnie Maybachem od bezdomnego.
każdego księdza i zakonnice na pal albo na stos, tak jak oni robili z wyimaginowanymi czarownicami i wiedźmami.
0:47 - "a jeśli nie jesteście w stanie księdza uzur... uszanować"
No prawie j🤬y się przyznał. Ksiądz uzurpator.
Czyli ogólnie pedał w sukience się żali wszystkim, że staruszka mu klopa zaj🤬a z rana i nie ma własnego sracza prywatnego jaki mu się jako posłańcowi należy żeby nie dzielić z plebsem swojej intymności boskiej a wszyscy w tym marszu to podludzie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No prawie j🤬y się przyznał. Ksiądz uzurpator.
Czyli ogólnie pedał w sukience się żali wszystkim, że staruszka mu klopa zaj🤬a z rana i nie ma własnego sracza prywatnego jaki mu się jako posłańcowi należy żeby nie dzielić z plebsem swojej intymności boskiej a wszyscy w tym marszu to podludzie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
SizzleMyDizzle napisał/a:
każdego księdza i zakonnice na pal albo na stos, tak jak oni robili z wyimaginowanymi czarownicami i wiedźmami.
Nie zesraj się pajacu i nie nawołuj do morderstwa. Nie pasuje ci kościół, nie łaź tam. Dokładnie jak do knajp. Jedna mi pasuje to chodzę, w innej moja noga nie postanie. Pielgrzymka na chwilę obecną mi nie pasuje, więc nie chodzę. Ale nie będę tu p🤬lił "nie chodźcie" bo to każdego prywatna sprawa.
SizzleMyDizzle napisał/a:
Nie porównuj xvi wieku do xxi, bo to nie ma sensu.
Zresztą sam film chyba z przed roku.
Mijali jakieś pole maryśki, to sobie trochę zerwał i się najarał
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Koleś niby pełni posługę kapłańską chociaż nie ma prawa bo go odsunęli. Ma swój ołtarzyk i dziadki, babcie przychodzą sie modlić i dostać op🤬l. Ma ewidentnie schizofrenie, gruby temat na psychiatryk.