Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:55
Ksiądz pobity przez 17-latka
konto usunięte • 2013-03-24, 13:26
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wp🤬l księdzowi bo chciał go zgw🤬cić . Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie

Zgłoś
kokos19 2013-03-24, 14:16
A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 14:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2013-03-24, 14:24
kokos19 napisał/a:

A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.

Mogło tak być, ale to też źle świadczy o księdzu, że daje się masować 17sto latkowi. Zalatuje zboczeniem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 14:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 14:24 2
Zgłoś
radek225 2013-03-24, 14:25
Zgłoś
Gogul 2013-03-24, 14:26
księżulkowi aż cewnik założyli, musiał go zlać do nieprzytomnosći piwo dla 17sto latka
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 14:27
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-24, 14:28 3
Songo Master napisał/a:

że każdy Polityk to świnia, że każdy urzędnik to zły człowiek,

nooo, tutaj to chyba to mało kto zaprzeczy.
Zgłoś
Ronoaro 2013-03-24, 15:12 5
Zgłoś
tomek2302 2013-03-24, 15:35 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 15:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 16:03
Jesteście idiotami jak od tak wierzycie w ten artykuł.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-24, 16:16
Imazuma napisał/a:

[...]ednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.

Nie są nagłaśniane...? O ilu przypadkach pobicia kogokolwiek tak często słyszysz...?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 16:40 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem