Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wp🤬l księdzowi bo chciał go zgw🤬cić

. Jak w zeznaniach 17-latka doczytałem się że ksiądz mówił o tym jak w dupe, obciaganiu oraz także miał ciekawe tatuaże(esesmańska czaszka, ciekawy tekst, penis, wagina. na zdjęciach poniżej kilka z nich) Z takimi księżulkami to wiecie gdzie
A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.
Konto usunięte
2013-03-24, 14:18
Jeśli ktoś myśli że te zdjęcia to jakiś fejk to cytuję pana Giorgio69 któremu dziękuje za "dokończenie tematu" Też przepraszam za błędy, ale pisałem na spontanie i szybko, nie zwracając uwagi na błędy.
Cytat:
W Łasinie (Kujawsko-Pomorskie) wybuchł skandal. Księdza Zdzisława S. (67 l.) pobił i chciał okraść jego 17-letni masażysta. Tyle mówi oficjalny komunikat. Gdy "Super Express" zaczął badać sprawę, ta okazała się o wiele mroczniejsza, bo Sylwek mówi, że bił, bo ksiądz chciał go zgw🤬cić. I nikt mu nie wierzy. Nawet prokuratura ociąga się ze stawianiem zarzutów. Ale chłopak ma dowód. Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "J🤬, a c🤬j w dupę". I to, co widział, jest prawdą!
kokos19 napisał/a:
A ja myślę, że ten 17 latek nie raz był u tego księdza i nie raz go "masował" i może nie tylko, aż w końcu postanowił go okraść i przy okazji wymyślił to molestowanie żeby się wyłgać od pobicia i kradzieży.
Mogło tak być, ale to też źle świadczy o księdzu, że daje się masować 17sto latkowi. Zalatuje zboczeniem.
Konto usunięte
2013-03-24, 14:24
Nie wiem czy jest to prawda czy ściema i szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi ,jednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.Prawdę mówiąc nie rozumiem tego stanowiska, przecież gdyby episkopat potępiał i usuwał chore jednostki ze swoich szeregów zyskał by nie tylko szacunek ale i zaufanie społeczeństwa.Ale widać nikomu na tym nie zależy i może dobrze, może w końcu ludzie przejrzą na oczy i cały ten cyrk się sam doprowadzi do zagłady.
A z resztą przecież to tylko kwestia namiętności.
Konto usunięte
2013-03-24, 14:24
Te zdjęcia to nie fake, ale facet na zdjęciach nie jest księdzem. Po pierwsze widziałeś kiedyś księdza z tak up🤬lonymi paznokciami ? Przecież oni nic nie robią ... A po drugie trzeba być strasznym niedojebem żeby nie zauważyć że gość na zdjęciu napewno nie ma 67 lat.
Vujekk napisał/a:
Przeglądając neta znalazłem ciekawą informacje jak to 17-latek w obronie spuścił wp🤬l księdzowi bo
Księdzu barani łbie... Spał na polskim, a teraz pisze posty na Saolu..
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
księżulkowi aż cewnik założyli, musiał go zlać do nieprzytomnosći

piwo dla 17sto latka
Konto usunięte
2013-03-24, 14:27
Chyba cię poj🤬o jak twierdzisz że te bazgroły to totnekopf (twoja k🤬a esesmańska czaszka), zacznij brać leki albo się dowiedz a nie bzdury p🤬lisz. j🤬 w dupę tego p🤬lonego księdza heheh (został by rozj🤬y własną bronią).
Songo Master napisał/a:
że każdy Polityk to świnia, że każdy urzędnik to zły człowiek,
nooo, tutaj to chyba to mało kto zaprzeczy.
K🤬a, fejk jak nic, ale część sadoli-ateistów na 100% dalej prowadzi gównoburze. Czekajcie ja też coś napiszę, może parę piw zbiorę za hejty.
105-letni ksiądz z woj. kujawsko-pomorskiego, brutalnie zgw🤬cił trzech ministrantów w wieku 44, 47 oraz 58 lat. Dodatkowo namawiał do nierządu miejscowego organistę, kioskarza, burmistrza oraz trzech glazurników. Nasz niezależny i zaufany informator dodatkowo podaje, że ksiądz non-stop chodził naj🤬y i śpiewał hymn Burkina Faso w miejscu publicznym (często zakłócał ciszę nocna swoim mocnym tenorem). Kuria oraz biskup niereagowali na wołanie o pomoc wiernych, bagatelizując poroblem. Kulminacyjnym momentem był napad 105-letniego proboszcza na komisariat gdzie obezwładnił dwudziestu policjanów i ukradł 300-litrowy zbiornik nielegalnego spirytusu. Zaufany imformator podaje, że ksiądz często słuchał Radia Maryja i oglądał TV Trwam, co prawdopodobnie jest przyczyną jego postępowania i prowadzenia się.
News równie wiarygodny jak artykuł powyżej. Dostanę piwo?
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Konto usunięte
2013-03-24, 15:41
Kościół katolicki juz dawno oddalił sie od idei czczenia boga i teraz nie ma nic wspolnego z chrześcijaństwem bo biskupi poprzekręcali słowa z biblii na swoja korzysc i mysla, ze swieca, bo 99% katolików nie czytało pisma swietego. Zrobiła sie z tego czyta polityka i te c🤬je pchają sie do władzy. W jakiej generacji przyszło mi życ, każdemu mozna wcisnac dowolny kit -.-
Konto usunięte
2013-03-24, 16:03
Jesteście idiotami jak od tak wierzycie w ten artykuł.
Imazuma napisał/a:
[...]ednak nawiązując do tematu głównym problemem kleru jest fakt , że tego typu sprawy nie są nagłaśniane i piętnowane przez sam kler a ukrywane, co prowadzi wiemy do czego.
Nie są nagłaśniane...? O ilu przypadkach pobicia kogokolwiek tak często słyszysz...?
E tam, katole mają dobrą linię obrony. Wstawiasz zdjęcia klechy z takimi tatuażami to wyskakują "ostatnio modna jest nagonka na kościół". Oczywiście, że jest modna nagonka na kościół, tak samo jak na:
pedałów, c🤬tych, kitajców, ruskich, niemców, hamburgerów, murzynów, ż🤬dów, lewaków, feministki, ateistów, innowierców itd...
Pod każdym temat na temat kościoła, wszyscy się produkują, że to nie prawda, że to nagonka, że media kłamią, a taka jest prawda. Wśród księży pedofilia jest o wiele bardziej popularna niż wśród tak przez was nienawidzonych pedałów... Nie macie problemu z wjazdami na islam (za co Jezus by wam nogi z dupy powyrywał) ale jak ktoś coś powie na kościół to już płaczecie, bo ktoś wam dokucza.
"Islamiści próbują przejąć Europę" - nawet nie wiecie jak groteskowo to brzmi dla ateisty gdy słyszy to od kogoś z kim kościół katolicki zrobił to samo...