dziwsiaj ksiądz to pedał, zboczeniec , prostak, chciwy czlowiek!!! nie to co dawniej sługa boży który zap🤬lał na osiołku w sandałach gotów nieść pomoc duchowną !
dzisiaj to konkurs na lepszy samochód , zachrystie , buty i łańcuch na szyi z metrowym krzyżem,
oraz wyścig dupczenia
dzisiaj to konkurs na lepszy samochód , zachrystie , buty i łańcuch na szyi z metrowym krzyżem,
oraz wyścig dupczenia
@up
A ministranci to się sami w dupę r🤬ają?
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Oho, zebrali się panowie ateiści i będzie grandzenie na katolików
Miło zobaczyć coś innego niż wjazdy na muzułmanizm. Piwa nie ma, suchar w c🤬j.
Zadajesz niby pytanie retoryczne, jakbyś miał duże doświadczenie w temacie

BongMan napisał/a:
Zadajesz niby pytanie retoryczne, jakbyś miał duże doświadczenie w temacie

Nie wsypujcie wszystkich do jednego worka. Są księża, którzy na prawdę potrafią człowiekowi pomóc, gdy nie ma się komu wyżalić, którzy nie r🤬ają dzieci i którzy wspomagają biednych finansowo samemu żyjąc biednie. Gdzieś tam pewnie są, istnieją prawda?

@zblancowanyastronauta:
To, że ktoś ma w dupie kler i tępych katoli nie oznacza, że jest ateistą. Można na przykład być nieco rozgarniętym i dopuszczać istnienie bytu absolutnie bezosobowego.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
To, że ktoś ma w dupie kler i tępych katoli nie oznacza, że jest ateistą. Można na przykład być nieco rozgarniętym i dopuszczać istnienie bytu absolutnie bezosobowego.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Już mnie to trochę wku*wia. Od paru dni jakaś nagonka na tych księży, jeden zrobi coś złego to zaraz media nagłośnią a reszta ateistów połyka to jak ku*asa do buzi.
PS. Jestem agnostykiem.
PS. Jestem agnostykiem.

ale pedofilia już dawno została nazwana...
a tak serio- nie rozumiem tych co bronią księży. Księża są pedofilami- to jest k🤬a fakt (nie wszyscy ale za dużo). I nic do tego nie ma j🤬a nagonka medialna na kościół itp.
a tak serio- nie rozumiem tych co bronią księży. Księża są pedofilami- to jest k🤬a fakt (nie wszyscy ale za dużo). I nic do tego nie ma j🤬a nagonka medialna na kościół itp.
lukas3142 napisał/a:
Już mnie to trochę wku*wia. Od paru dni jakaś nagonka na tych księży, jeden zrobi coś złego to zaraz media nagłośnią a reszta ateistów połyka to jak ku*asa do buzi.
PS. Jestem agnostykiem.
ze chrztem, komunią, bierzmowaniem i przez księdza wyr🤬aniem
Wchodzi do sklepu ksiądz, pedofil i złodziej. A to dopiero pierwszy klient tego dnia...