Chyba nie orientujesz się ile teraz kosztują usługi
Możecie już sobie darować takie gówna? Nie wiem co za debile piwa dają za to...
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
S................i
2019-01-29, 14:07
Możecie się śmiać, ale teraz w epoce "magistrów wszystkiego" fachowcy trzepią niezłe siano.
@up jak jeszcze idziesz na fuchy to w parę dni robisz miesięczną wypłatę jakiegoś śmiesznego magistra filozofii czy politologii
Jeszcze nak🤬iaj panele i płytki to masz bez problemu w pare dni czyjąś wypłatę i możesz się nap🤬lić jak dzwon w robocie i w niej zasnąć, przynajmniej nie musiz zap🤬lać następnego dnia
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
@Upy
Ja p🤬le, jakie ambicje...
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Ohohohohoho jakie zabawne, huehuehuehue. Dziś żałuję, że nie poszedłem na budowlankę.
Tu jest jakiś zlot j🤬ych roboli z budowy?
T................3
2019-01-29, 15:37
Gymnorhinus napisał/a:
Możecie już sobie darować takie gówna? Nie wiem co za debile piwa dają za to...
Ja sądzę, że za dawanie piw takim tematom, powinno się dawać bany, lub usuwać konta.
kiedy myslisz ze wstawilas fajnego posta....
Ja p🤬le. Szczerze, o ile laski które pudrują ryj i picują morde na fotoszopkach to dramat to co k🤬a ten facet złego robił. Normalne jest że w pracy jako instalator nikt nie będzie w Dolcze Gabanie zap🤬lał. Chłop niepotrzebnie próbuje zasłonić twarz, przecież praca to nie żaden powód do wstydu.
Ja mojej kobiecie wysyłam zdjęcia z pracy, a Ona jest ze mnie po prostu dumna. Mnie rodzice nauczyli że żadna praca nie hańbi, dlatego nie mam zamiaru się śmiać ze śmieciarzy, budowlańców, sprzątaczek etc. Lepsze to niż madkowanie i darcie socjalu na potęgę.
Biznesmen hahahahaahahahahahhaaahahaaha
i................y
2019-01-29, 18:31
chili-chili napisał/a:
I tak bym szarpała mmm ciasteczko
Ty byś szarpała wszystko, co ma penisa. Ladacznico.