👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że masz problem więc ratuję:
Poziomy biegłości językowej:
A1
A2
B1
B2
C1
C2
Azjata
A1
A2
B1
B2
C1
C2
Azjata

jaki gość , ma idealne oczy- idealne usta , idealną twarz i włosy, idealne zęby na 100% pedał
@bronek_komar
to już wiemy jakich chłopców preferujesz do swoich pedalskich igraszek
to już wiemy jakich chłopców preferujesz do swoich pedalskich igraszek

bronek_komar napisał/a:
jaki gość , ma idealne oczy- idealne usta , idealną twarz i włosy, idealne zęby na 100% pedał
Nie chcę nic sugerować, ale podobno homoseksualiści potrafią się rozpoznać nawzajem

@Up: dobrze, że nie jestem sam
Pamiętaj tylko, że nam tak samo ktoś ma ochotę jebnąć

Zajebista szydera z obecnego świata i uzależnienia ludzi od głupich technologii.
KrisCFC napisał/a:
zapomniałeś dodać FrancuzaWidzę, że masz problem więc ratuję:
A1
A2
B1
B2
C1
C2
Azjata

IKEAowksa propaganda. Słyszałem, że te ich katalogi przebiły biblię pod względem ilości egzemplarzy na świecie.
Nowa religia dla trendi lasek IKEIIzm.
Najlepsze, że oni się chwalą ochroną lasów, to mnie śmieszy równie bardzo jak myśliwi chroniący zwierzynę.
Nowa religia dla trendi lasek IKEIIzm.
Najlepsze, że oni się chwalą ochroną lasów, to mnie śmieszy równie bardzo jak myśliwi chroniący zwierzynę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie