Ale jak taka WOKE książeczka to dlaczego boją się napisać coś innego o literce N
toniemojekonto napisał/a:
i dorzucam te postulaty bo sie nie dodały. To są psychicznie chorzy ludzie, od dzieci należy trzymać jak najdalej.
Jeden postulat maja fajny, dostep do eutanazji, w ramach protestu powinni sie jej poddac
Widzę wśród znajomych, jedną fankę tęczy i pioruna, robi swojemu synowi warkoczyki, ubiera w różne fatałaszki, że nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka, on sam na razie nie ma zdania, ale moja córka mówi, że go nikt z rówieśników go nie lubi, pieprznięta mamusia chciała mieć córeczkę i taką sobie robi, jeśli to jest wolność wyboru tego dzieciaka, to ja dziękuję.
Gdzie te piękne czasu, gdzie takich "innych" się zwyczajnie w kaftan wkładało i był spokój??
Brzęczyszczykiewicz napisał/a:
Widzę wśród znajomych, jedną fankę tęczy i pioruna, robi swojemu synowi warkoczyki, ubiera w różne fatałaszki, że nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka, on sam na razie nie ma zdania, ale moja córka mówi, że go nikt z rówieśników go nie lubi, pieprznięta mamusia chciała mieć córeczkę i taką sobie robi, jeśli to jest wolność wyboru tego dzieciaka, to ja dziękuję.
Jeszcze 20 lat temu mogłeś takie coś zgłosić odpowiednim służbom i by jej od razu wywiad rodzinny zrobili czy się nadaje do posiadania dziecka.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Już się odpalili PiS'owcy. Jarek z kotem robią wam pranie móxgu, w EU to wy polaczki za długo nie dacie sobie rady...
Komuna i ciemnogród.