Na pewnej małej wsi żył ksiądz Mateusz, który był bardzo wierzący. Dzień w dzień modlił się po kilkanaście razy i ani na krok nie rozstawał się z różańcem, był istnym wzorem dla swoich parafian. Pewnego dnia jego czas już nadszedł i zmarł

. Parę dni później odbył się jego pogrzeb, i jedna z gosposi zorientowała się że nie włożono mu do trumny różańca. Gosposia się zdeklarowała, że gdy będą ja chowali, to żeby jej włożyć do trumny dwa różańce i ona w niebie przekaże jeden z nich księdzu. Kilka tygodni później wybiła i jej godzina. Włożono jej do trumny dwa różańce tak jak było ustalone. Staje ona u bram niebios, spotyka św.Piotra i mówi:
-Święty Piotrze, bardzo bym prosiła byś zawołał księdza Mateusza, chciałam mu przekazać różaniec o którym zapomnieliśmy..
Św.Piotr zrobił dziwną minę, z lekka się zdziwił i mówi:
-Droga córko, ja tutaj już 2000 lat stoję, i jeszcze nie widziałem by jakiś ksiądz do nieba trafił.
Jak za suche to dam wazelinke
Wazelinke to zostaw do zabaw ze swoimi tęczowymi kolegami !!!
dzarul,
Na szczęście patrząc na Twój wiek już niedługo będzie można opisać Cię jedną emotą
Ale kolega ma rację, zostaw wazelinę na zabawy z kolegami a nam nie sprzedawaj żarcików ze spotkań ruchu palikota, bo drętwe to jak drewniana noga..
@panchamityle
Następny co musi skomentować każdy temat, nie ważne k🤬a co napisać, byle by pisać. Przydało by Ci się paluszki up🤬lić, zrobić foto i wrzucić na harda, maximum pożytku jaki można by było z Ciebie uzyskać ^^
@up
No c🤬jowe to jest faktycznie, przyjmij krytykę na klatę, a nie odszczekujesz się i nie dasz sobie nic powiedzieć.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
d................y
2014-04-06, 17:26
jak ten sadistic zrobił się religijny, no kto by pomyślał...
m................t
2014-04-06, 17:28
autorze, ale ty wrażliwy jesteś. chyba ty jednak musisz się wazelinką nasmarować
F................k
2014-04-06, 17:31
To typowi katolicy, którzy ni c🤬ja nie stosują się do własnych zasad, tylko wolą nastawiać pomników i lizać dupę księdzu, a na co dzień gardzą innymi i plują jadem.
ssiesz i tyle
@dzarul: Odpowiedź na poziomie bezmózgiego katolika, księżego sługi. Co ma homoseksualizm do widzenia hipokryzji tej religii?
Na Sadolu trochę jest tak, że można sobie stroić żarty ze wszystkiego i wszystkich, tylko jak napisze dowcip o księżach i Kościele Katolickim, to zawsze znajdzie się grupa użytkowników, która wyzwie cie od "tęczowych" ciot, antyklerykałów, komuchów i ogólnie innego c🤬jostwa.
Ale ból dupy u katoli, poezja. Wiem, że byłoby wam wygodnie, gdyby każdy antyklerykał i ateista był lewakiem i pedałem, ale tak nie jest dziewczynki, macie pecha. Poza tym, dzisiaj niedziela, jazda do kościoła i na tacę rzucać.
podpis użytkownika
"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
s................e
2014-04-06, 17:46
Ach te zabobony...
to ja poproszę tę wazelinkę.