Polski pływak narzeka na warunki panujące na igrzyskach olimpijskich w Paryżu.
"Ci Francuzi nic nie ogarniają" "Mam prawie dwa metry, śpię na kartonowym łóżku które jest dla mnie za krótkie" "Prawdopodobnie najgorzej zorganizowana impreza na której byłem"
I nikt tego nie usłyszy. A gość zostanie zdyskwalifikowany.
Ale to jest prawda. Każda olimpiada nie równa się pod względem organizacyjnym imprezom typu ME. Z jednej strony ogarnięcie tylu dziedzin i tylu tyś zawodników jest trudne, z drugiej pokutuje myślenie "jakoś zorganizowaliśmy to i to, więc i tym razem nam się uda". My organizując ME w nogę wraz z Ukrainą stawaliśmy na głowie, by wszystko dopiąć na ostatni guzik. Sami (jako naród) wieszaliśmy psy na "największej pływalni Europy", a jednak wszystko poszło gładko. Mamy za sobą organizację ME w Niemczech, teraz doświadczamy Paryża i słyszymy, że to jeden wielki burdel. Konkluzja: pozostańmy zaściankiem
Tej imprezy właściwie nie chce już organizować żadne miasto. Jest za droga, wymaga wielu nakładów inwestycyjnych a nie przekłada się na zyski. Kiedyś organizacja olimpiady była prestiżem dla kraju i miasta w którym się odbywała. Teraz odnoszę wrażenie, że mimo iż faktycznie jest to najważniejsza impreza sportowa, to została ona potraktowana przez Francuzów po macoszemu. Jak niechciany obowiązek którym ktoś musi się zająć. Gówno które ktoś musi sprzątnąć.
Jaranie się olimpiadą to pedalstwo, a wszystkie dyscypliny olimpijskie to ciota i c🤬j...
darthan napisał/a:
Ale to jest prawda. Każda olimpiada nie równa się pod względem organizacyjnym imprezom typu ME. Z jednej strony ogarnięcie tylu dziedzin i tylu tyś zawodników jest trudne, z drugiej pokutuje myślenie "jakoś zorganizowaliśmy to i to, więc i tym razem nam się uda". My organizując ME w nogę wraz z Ukrainą stawaliśmy na głowie, by wszystko dopiąć na ostatni guzik. Sami (jako naród) wieszaliśmy psy na "największej pływalni Europy", a jednak wszystko poszło gładko. Mamy za sobą organizację ME w Niemczech, teraz doświadczamy Paryża i słyszymy, że to jeden wielki burdel. Konkluzja: pozostańmy zaściankiem
Tusk nie zdążył z budową dróg ekspresowych i autostrad wyszła c🤬jnia. W dodatku generalny wykonawca na A2 z Chin sp🤬olił i nie wypłacił podwykonawcom. Od c🤬ja polskich przedsiębiorców splajtowało i nie jeden się wyhuśtał.
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
mariusz3pl napisał/a:
Tusk nie zdążył z budową dróg ekspresowych i autostrad wyszła c🤬jnia. W dodatku generalny wykonawca na A2 z Chin sp🤬olił i nie wypłacił podwykonawcom. Od c🤬ja polskich przedsiębiorców splajtowało i nie jeden się wyhuśtał.
Eee tam p🤬lisz.
Obiecał dwa razy a to tak jakby zrobił.
Elektrownie i lotnisko też obiecał.
Trzeba ufać i wierzyć .... i szeroko się uśmiechać
Francja wydała wszystkie pieniądze na uchodźców, więc na olimpiadę zabrakło i muszą spać na kartonach.
k................8
2024-08-01, 22:46
Mógł sobie dmuchany materac z Polski przywieść
Gdybyś był czarny miałbyś lepsze warunki. Uciekać stamtąd, lewackie czarne gówno tam się panoszy... w sumie bardzo dobrą reklamę sobie zrobili, jaki NAJGORSZY ORGANIZATOR IGRZYSK OLIMPIJSKICH. Czarne mały w czarnej lewackiej Francji nic nie potrafią.
alucard321 napisał/a:
ale w krajach kalifatu afrykańskiego jak Francja, Włochy, Brytania, czy choćby holandia - struktura państwa rozpada się. Państwo nie jest w stanie trzymać w ryzach takiego mirsz-marszu etnicznego. Do tego dochodza środowiska lewackie, czyli autobusy podmiejskie, albo helikoptery bojowe- tak się ci ludzie identyfikują względem płci. Uniezależnienie krajów wschodu od korporacji europejski to będzie apogeum dla tych społeczeństw, które od setek lat żyły z wyzysku innych nacji.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
W................w
2024-08-02, 22:28
On chyba nie spał nigdy w piwnicy
[ Dodano: 2024-08-02, 22:29 ]
Kompoty na łeb spadują
@riddick1773: Podlasie jest piękne., Warto czasami też gdzieś wyjechać