Pozdrawiam ludzi, którzy nie odróżniają normalnych ludzi wyznających islam, od ciapatych ekstremistów.
Ostatnia wyprawa poznawczo-badawcza Discovery nie potwierdziła istnienia takowych...

to nie jest nasz zawodnik tylko ciapak
![]()
jak dla mnie to może wyznawać hinduizm ! Przyją obywatelstwo Polskie więc jest Polakiem, jeżeli chodzi o wiare to może wierzyć w Islam i to jest jego wybór tylko żeby przestrzegał naszego prawa. Nie siedzi na socjalu i nie op🤬la państwa z pieniędzy jak banda cyganeri więc odp🤬lcie się też od ludzi innego pochodzenia niż Polak !! Wielu żydów walczyło podczas II wojny w szeregach AK, a po wojnie mordowali najwartościowszych polaków i tu jest pewna różnica że to nie pochodzenie czy miejsce urodzenia określa CIe jakim będziesz człowiekiem w przyszłości. Chwała Wielkiej Polsce
to nie jest nasz zawodnik tylko ciapak
![]()
Ja myślałem że Czeczen to Czeczen a ciapak to ciapak.
Ale jak spojrzałem na Twój nick to stwierdziłem że się jednak nie myliłem.

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Poczekajcie aż wam k🤬a nasprowadza swoich gównobraci ale będzie wesoło i postępowo
To Polak, ale urodził się Czeczenem
gif ze Sznukiem byłby tu na miejscu
to nie jest czysty ciapak
o takich to nawet "fizjologom" się nie śniło

JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO.
"Nie każdy muzłumanin jest terrorystą, ale każdy terrorysta jest muzłumaninem"
Więc teraz zajrzyj do polskich więzień i policz ilu z tych bandytów przynależy do kościoła. Może więc zdelegalizujemy biblę?
Nie ma takiego podziału, każdy muzułmanin ma taki sam Koran, a ten nakazuje zabijać żydów i chrześcijan dla Allaha. Gdyby przyszło co do czego to Mamed i Saidov pewnie pierwsi by ruszyli w bój za Allaha. Chodzą plotki po Olsztynie, że za jego sprawą ma tu powstać największy w Polsce meczet.
.
No popatrz, a my mamy taką samą biblię, a mimo to dzielimy się na anglikanów, protestantów, rzymsko, grecko katolików i SETKI innych.
W islamie rówineż są gałęzie. Niektóre są normalne, nie biorą koranu dosłownie, traktują kobiety jak ludzi itd. A niektórzy są za szariatem. Porównaj sobie sunnitów z chadżyrytami.
Pozdrawiam idiotów, którzy widzieli różnicę i nie przeszkadzał im napływ emigracji z krajów arabskich. Myślisz, że pierwsze ciapaki we Francji lub w UK od razu pokazali radykalne oblicze? Nie. A wiesz czemu? Bo od razu by ich wyj🤬i. Z czasem zaczęli ściągać swoich, w tym radykałów. Efekty masz.
Poczytaj o przestępstwach, mordowaniu, zamachach w wykonaniu Czeczenów. To, że nie ma tego w tvn nie oznacza, że nie ma tego w ogóle.
Pozdrawiam idiotów, którzy porównują kulturę Zachodu do naszej. Robisz z siebie słusznie idiotę. Nie ma u nas przyciągającego socjalu, ponad 90% to chrześcijanie, mamy niechęć do obcych. Kiedy na Zachodzie jest po kilka procent muzułmanów, u nas jest ich zaledwie 5000, więc o islamizację się nie martw. Aha, poczytaj o przestępstwach i zamachach dokonywanych przez chrześcijan. Z pewnością jest ich o wiele więcej.
Mam ogromny ból dupy, że ludzie niespełna rozumu nie zdają sobie sprawy, że 85% przestępstw w Polsce jest popełnianych przez KATOLIKÓW! Tak, przez katolików (bo około tylu mamy obecnie w kraju). A w biblii nie ma przecież nic o biciu żon, gw🤬ceniu, zabijaniu innych, kradzieżach itd. A mimo to ludzie tak robią. W islamie przynajmniej robią coś w co głęboko wierzą, jest to oczywiście bzdura i głupota, ale w to wierzą.
Słowem zakończenia. J🤬 wszystkie religie, są różni ludzie.

Prawdziwi mistrzowie walcza w ufc a nie na ksw. Jak mozna mowic ze mamed jest jednym z najlepszych jak z najlepszymi poki co nie walczyl?
Walczył z bardzo dobrymi, ale rozp🤬alał ich jak gnój po polu, także śmiem twierdzić, że jest jednym z najlepszych i dałby sobie śmiało radę w UFC, tylko problem jest w kasie.