Walka naszego zawodnika, jednego z najlepszych zawodników świata bez podziału na kategorie wagowe.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
marvineq napisał/a:
Miał iść do UFC, sam tego chciał. UFC zaproponowało mu za małe pieniądze, wolał zostać w KSW i trzepać sianko dalej.
Gdyby naprawdę sam chciał iść do UFC to by przeszedł. Gdyby pokazał się z dobrej strony i wygrał nawet pierwszą walkę to kwota na następną by wzrosła. Gdyby odnosił sukcesy w UFC to by dostawał dużo, dużo większe pieniądze niż w Polsce. Nie przeszedł bo się bał ewentualnej kompromitacji.
rksrobert napisał/a:
Gdyby naprawdę sam chciał iść do UFC to by przeszedł. Gdyby pokazał się z dobrej strony i wygrał nawet pierwszą walkę to kwota na następną by wzrosła. Gdyby odnosił sukcesy w UFC to by dostawał dużo, dużo większe pieniądze niż w Polsce. Nie przeszedł bo się bał ewentualnej kompromitacji.
Jeżeli podpisałby kontrakt z UFC, automatycznie nie może walczyc w KSW. Tutaj dostaje jakies cioty z top100, ma fejm, ładną żonke polke i trzebie hajs. Czego chciec wiecej?
Dawajta tego bruda to ja mu mogę to powiedzieć w oczy i mu nawale jeszcze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie