Walka naszego zawodnika, jednego z najlepszych zawodników świata bez podziału na kategorie wagowe.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
waski322 napisał/a:
niech ktos mi wyjasni .jesli on jest taki zajebisty to dlaczego nie walczy w Ufc ,tylko w jakiejsc polsatowskiej farsie
Miał iść do UFC, sam tego chciał. UFC zaproponowało mu za małe pieniądze, wolał zostać w KSW i trzepać sianko dalej.
Tco
2013-12-08, 19:34
Ani to Polak, ani to najlepszy zawodnik. Nie powinien mieszkac w PL., nie plynie w nim cywilizowana krew.
Jaki on "nasz"? Wiara obca, a na intro ruskie discopolo. Jakby naszego nie było.
konto usunięte
2013-12-08, 20:25
Najlepszy zawodnik świata? :|. On nie jest tak dobry jak wygląda. KSW to straszny syf. Wygrał z emerytem. Brawo. Czekam na jego "wyczyny" w UFC.
konto usunięte
2013-12-08, 20:29
Fjucie, jak jesteś taki mądry to powiedz mu to prosto w twarz...
DmNQ
2013-12-08, 20:33
konto usunięte
2013-12-08, 20:38
Ostatnio jego kariera utknęła w martwym punkcie. Sakurai to dobry zawodnik, ale nie oszukujmy się, szanse miał nikłe. Myślę że KSW poprostu nie stać na zawodnika z czołówki więc pozostaje mu obijanie średniaków. Szkoda, mam nadzieję że jeszcze powalczy o coś więcej.
konto usunięte
Niektórzy się jarają nim jak szwedzi Zlatanem.
konto usunięte
Jedyny MAMED, którego lubię i szanuję.