Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lukasz2525 2014-12-31, 15:36 1
K🤬a , myślałem że 10 razy będzie Mamed
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 1:50 4
Tak jak myślałem Bronienie tej śmiesznej gali, gdzie walczą kelnerzy. Mamed to mamed tamto. Jeszcze jakieś śmieszne nazwiska. Ja za to pamiętam inne nazwiska, zanim zaczęło się to śmieszne KSW. Może ktoś skojarzy, bo tu nie tylko UFC podam:

Jerome Le Banner, CroCop (ostatnio wp🤬lił skośnemu), Rich Franklin, Fedor, Wanderlei Silva, Shamrock, Forest Griffin, czy nawet przerośnięty wolny Sapp, Kevin Randleman. Ich walki się oglądało. Jeszcze piękniejsze jest K-1. Wystarczy wypromować galę K-1 w Polsce a Januszerka się przerzuci.

Wy mi z jakimś mamedem co nawet Polakiem nie jest wyskakujecie. Farbowany lis jeden. To tak jak jarać się, że Michalczewski najlepszym bokserem na świecie. 48 zwyciestw na 50 walk. No k🤬a mistrz, Endrju przy nim to był leszcz... .

PS: Bedford? Myślałem o Johnny Bedfordzie a nie jakimś pionku nieznanym... ja p🤬lę co za Januszerka...
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 1:55 1
Ja to tam wolałem oglądać Pudziana jak byli Strongmani i zdobywał mistrzostwa świata
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 2:01
@PoloniaJuby

Pozwól zatem, że zacytuję ciebie młotku:

sadol.pl/fajter-najman-w-akcji-zakonczonej-zwyciestwem-vt335012,15.htm3704309

"PLMMA > PROMMAC > gówno > qhasz > KSW"

A to drugi cytat, który super pasuje do ciebie:

sadol.pl/jak-popedzic-babcie-na-pasach-vt335206,15.htm3705554

"Ty chyba jesteś p🤬lnięty, albo p🤬lnięty."

ALbo zwyczajnie nie wiesz co piszesz durniu, raptem kilka dni temu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem