Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................e 2014-12-30, 12:32 4
to tam gdzie walczą gwiazdy?
Zgłoś
PoloniaJuby 2014-12-30, 12:49 19
srasshole napisał/a:

to tam gdzie walczą gwiazdy?

Śmieszą Mnie takie komentarze Powiedz mi jedną rzecz... i co z tego? Pudzian z "gwiazdy" zrobił się solidnym zawodnikiem, który prawdopodobnie zawalczy z Bedorfem. Pokazuje to tylko że jeżeli się chcę to można.

Każda organizacja na świecie robi freak fighty, od UFC przez ONE FC po Bellatora, a wiesz czemu? bo każdy chce robić hajs, i wiedzą że to się sprzeda. Dopóki tych freak fightów nie ma za dużo (jeden na parę gal wystarczy) to nigdy nie będę miał o to pretensji.

KSW pod względem organizacyjnym z gali na gale jest coraz lepsze,ale mają jeden problem który nazywa się Mamed Khalidov, z przeciętnego zawodnika Kawulski i Lewandowski zrobili ikonę Polskiego MMA. A kto chociaż trochę siedzi w tym temacie wie że nie walczył On z nikim poważnym. Poza tym to ciapak, a takich nie trawimy.

Rozpisałem się, a miałem Ci napisać tylko że c🤬ja się znasz.. :p
Zgłoś
Echis 2014-12-30, 12:56 14
@PoloniaJuby którą walką pudzianowski, przekonał cię, że jest solidnym zawodnikiem? Wygrywanie walk z emerytowanymi byłymi gwiazdami ( tyczy się to również khalidova), nigdy z nikogo nie uczyni solidnego zawodnika. KSW było zajebiste kiedyś, gdzie walczyli wartościowi zawodnicy, a nie tylko sławne nazwiska. Na filmiku tym też najbardziej efektowne poddanie, jest na ostatnim miejscu, co by wywyższyć całkiem przeciętne poddania ( z kilkoma wyjątkami) obecnych gwiazdek.

podpis użytkownika

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
s................e 2014-12-30, 12:57
znam się c🤬ja bo tego nie oglądam a kojarzę to tylko z walk gwiazd.
Zgłoś
PoloniaJuby 2014-12-30, 13:07 3
Echis napisał/a:

@PoloniaJuby którą walką pudzianowski, przekonał cię, że jest solidnym zawodnikiem? Wygrywanie walk z emerytowanymi byłymi gwiazdami ( tyczy się to również khalidova), nigdy z nikogo nie uczyni solidnego zawodnika. KSW było zajebiste kiedyś, gdzie walczyli wartościowi zawodnicy, a nie tylko sławne nazwiska. Na filmiku tym też najbardziej efektowne poddanie, jest na ostatnim miejscu, co by wywyższyć całkiem przeciętne poddania ( z kilkoma wyjątkami) obecnych gwiazdek.

Kogo uważasz za "gwiazdki" ? Materle? Bedorfa? Moksa? Strusa? Mańkowskiego? Proszę cię. 95% społeczeństwa nie zna tych nazwisk.Więc nie mów o sławnych nazwiskach.Ludzie kojarzą Pudziana czy Nastule, ale kojarzą ich nie ze względu na MMA. Jedyną gwiazdką tej organizacji jest czeczen, a jestem pewny że gdyby zestawić go z Materlą to walka skończyłaby się w pierwszej rundzie na korzyść Szczecinianina.

W sprawie zestawienia tych poddań napisałem na fb na profil KSW, dostałem odpowiedź że jest to zestawione chronologicznie. Oczywiście brakuje kilku poddań, no ale przecież nie dadzą "nazisty" Puhakki i jego pięknej anakondy bo musi być miejsce dla 3 poddań ciapaka..
Zgłoś
o................9 2014-12-30, 14:01 3
KałSW jakim trzeba być idiotą żeby oglądać tego typu spędy bydła ???

btw: były gadki żeby Czeczen spróbował sił w MMA w Hameryce w klatce ale szybko się wycofał ^^ tu zarobi parę groszy za swój śmieszny show a tam zrobią kuku, skopią dupe i wróci do wolski
Zgłoś
PoloniaJuby 2014-12-30, 14:31
osa79 napisał/a:

KałSW jakim trzeba być idiotą żeby oglądać tego typu spędy bydła ???

btw: były gadki żeby Czeczen spróbował sił w MMA w Hameryce w klatce ale szybko się wycofał ^^ tu zarobi parę groszy za swój śmieszny show a tam zrobią kuku, skopią dupe i wróci do wolski

Wytłumacz mi czemu nazywasz KSW spędem bydła? Czy jak 90% ludzi potrafisz tylko pluć jadem bez jakichkolwiek podstaw? argumenty misiu.
Zgłoś
S................k 2014-12-30, 15:53
materla - khalidov to byłaby ciekawa walka
Zgłoś
szelkin 2014-12-30, 18:09 3
@PoloniaJuby zluzuj poślada
Zgłoś
Putis 2014-12-30, 18:26 1
Ja powiem tak, wk🤬ia mnie robienie na siłę z Pudziana gwiazdy MMA.. Serio niech go wyp🤬olą to będę oglądał KSW bo są tam inni wartościowszy zawodnicy.. Czarę goryczy przelała u mnie decyzja sędziów po walce z Thompsonem (ta druga walka) to było tak k🤬a naciągane że głowa mała... wiadomo było że Pudzian drugi raz przegrać nie może bo jak to tak, główna gwiazda? Thompson walczył lepiej, zrobił burdę po ogłoszeniu wyników i b. dobrze.

MMattack było ok dali Burneike, wiadomo było że to freek fight. Nikt na siłę z koksa nie robił fajtera..
Zgłoś
paciobdg 2014-12-30, 19:29 4
fajny filmik dobrze że nie PAY PER VIEW
Zgłoś
ulifont 2014-12-30, 19:58 1
Gala rozdania Oscarów w pay par view na Polsacie

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
vass 2014-12-30, 22:05 2
Co by nie mówić, to KSW spopularyzowało MMA w Polsce. Dużo młodych zobaczyło co to jest i zaczęli ćwiczyć. Można powiedzieć, że staliśmy się potęgą w Europie i to po części dzięki KSW.
KSW to też szansa żeby zarobić trochę pieniędzy dla zawodników, bo przeważnie poświęcają cały czas na treningi i nic z tego nie mają, na innych galach w kraju się tyle nie zarabia.
Szoł musi być żeby była kasa, a jak jest kasa, to jest i rozwój dyscypliny MMA.
Zgłoś
Tco 2014-12-31, 11:46 4
Co nie zmienia faktu ze mamed to ciapata salafistyczna smierdzaca kozim gownem islamistyczna sp🤬olina

podpis użytkownika

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie