Co do trzeciego dodanego przeze mnie filmiku, ten ma ostro nasrane we łbie

Zarażał HIVem, było nawet głośno w tv o tym

Co do niektórych którzy, zaczynają hejtować że to TVN i tak dalej, wyp🤬alać albo scrolowac dalej, tak owszem są manipulantami w niektórych sprawach jak wszystkie stacje, ale w tych reportażach są proste pytania i różne odpowiedzi skazańców, gdzie nie ma miejsca na manipulacje
Ostatnio przypomniałem sobie o tym programie i oglądnąłem wywiad z Pękalskim. To dopiero świr j🤬y...
podpis użytkownika
Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering
@up
Też dodałem wywiad z Pękalskim
Konto usunięte
2013-01-07, 21:16
nie ten filmik wgrałeś
@up
Tak też zobaczyłem, już jest ten film co trzeba. Poprawiłem
to moj były sąsiad, laske zaraził jakoś pod koniec lat 80tych (zastrzykiem) tylko wtedy był dużo większy niz na tym filmie
Mógł sobie łeb up🤬lić lub wyrwać z płucami wtedy na pewno by wyszedł. Za nasze pieniądze się sk🤬ysyny bawią
Konto usunięte
2013-01-07, 21:50
Ten komentarz na końcu jest wk🤬iający.
Konto usunięte
2013-01-08, 2:38
Dajcie go na harda i sztuke
szczerze pisząc to powinni mu zostawić te wszystkie rzeczy o których mówi, choć i tak pewnie nie szczerze o większości. ale niestety nasza ziemia zrodziła pewnego pana, który w stanach robił większą karierę, i z całym szacunkiem do bohatera tego postu, to Richard Kuklinski jest osobą, której wcześniej wspomniany pan bałby się najbardziej. polecam wygooglać sobie Kuklinskiego i enjoy.
Konto usunięte
2013-01-08, 13:30
gówno mnie interesują ci skazańcu ale piwo za opis.
cała seria jest dostępna za friko na tvnplayer.pl - szczerze polecam
I takich sk🤬ysynów utrzymują za nasze pieniądze, zamiast ich jebnąć na krzesło elektryczne..
Poco taki człowiek żyje, poco? Wyrwać chwasta..
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Konto usunięte
2013-01-08, 13:37
jak zdechnie to zamiast na cmentarz na złom go wezmą