Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Kto był w wojsku?
~Beniu_Beniu • 2011-11-16, 14:22
Patrzcie gimbusy co was ominęło.

Kawaleria Powietrzna
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-16, 19:54 1
"Wepchnąć... Dobra sam wejdę" dobry tekst
Zgłoś
interferometr 2011-11-16, 20:03 1
polecam film samowolka.
Swoją drogą wojsko 20 lat temu to było wojsko.
2 lata zasadniczej służby i przepustka co pół roku...
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 20:05 2
Hahaha...
"To jest moja prawa ręka, to jest moja lewa ręka"
Tacy debile, że ich takich prostych rzeczy muszą uczyć
Macie tego więcej? Dawno tak się nie uśmiałem
Zgłoś
alur 2011-11-16, 20:11
przypomnialy mi sie lata jak bylem harcerzem bardzo podobnie nas tam meczyli, zeby bylo jeszcze wojsko nie mial bym nic przeciwko zeby tam isc aczkolwiek brakowalo by mi piwa.
Zgłoś
asd1235 2011-11-16, 20:29 2
pan pulkownik to jednak fachowiec jest
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 20:42
Tak btw, to chciało Ci się to sklejać?
Zgłoś
soqu1 2011-11-16, 20:50 1
Dziś już nie ma obowiązku pójścia do wojska i kto chce iść? Prawie nikt! Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
Fredoo 2011-11-16, 20:57
up! zobacz sobie statystyki sluzby NSR a poza tym jednostki raczej niechetni biora ludzi ktorzy nie maja sluzby zasadniczej
Zgłoś
petervonwolfen 2011-11-16, 21:12 2
Wojsko z poboru - syf i malaria dla dla tych którzy byli na tyle tępi że dali się tam złapać. Szkoła życia? może dla tych maminsynków, którym mamusia przez całe życie prała skarpetki, prasowała i robiła kanapeczki. Ktoś pisał o przekroju społecznym. Może za komuny był przekrój. Później to gość po technikum to był profesor w tym bagnie. Reszta to ciemniaki po podstawówce i zawodówce, którzy nie potrafili napisać zdania po polsku bez zrobienia 10 błędów. Armia powinna być zawodowa. A próba wyszkolenia pacana, który nie potrafił przeczytać i zrozumieć instrukcji obsługi maski pgaz to starta pieniędzy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 21:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BarteQ 2011-11-16, 21:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 21:57 3
Zgłoś
Prototyper 2011-11-16, 22:00 2
Zgłoś
Calme 2011-11-16, 22:13 1
Koli_fanklub napisał/a:

Do wojska idą tylko przygłupy. Także więcej do powiedzenia jednak mają ludzie, którzy nie tam nie byli bo średnio mają 2x więcej IQ niż poborowy.

Czyli uważasz że masz dwa razy wiecej IQ od ludzi którzy są w wojsku, a np. są pilotami samolotów tak?
W takim razie radzę dowiedzieć się czego muszą się uczyć i zapewniam Cię że przygłupów tam nie biorą. Ty za to idealnie tam pasujesz jako mięso armatnie ze swoim małym nic nie wiedzącym o świecie móżdżkiem.
Zgłoś
Dymekx 2011-11-16, 22:33 1
Ja 2 lata temu dostałem kategorie A, Ja! człowiek chudy jak patyk i o wzroście 162cm. Polsko jesteś bezpieczna . Choć zawsze chciałem w taki sposób służyć ojczyźnie to nie oszukujmy się ja . Mało mam wiedzy praktycznej o wojsku ale sporo teoretycznej i wydaje mi się, że żołnierze powinni gadać prostym Polskim ale bez zbędnego chamstwa, powinni do woja brać ludzi z dobry zachowaniem i kulturą bo oni reprezentują swój kraj. Mój dziadek gdyby zobaczył to nagranie strzelił by sobie w łeb, bo by nie chciał mieć takich podkomendnych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem