👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

lubiłem to oglądać w tv
jeden z lepszych dokumentów.
całe szczęście, że mogę tylko oglądać. :]

całe szczęście, że mogę tylko oglądać. :]

Nie byłem w wojsku, bo w roku w którym miałem WKU zlikwidowali pobór, ale żałuję, że nawet na 3miesięczne szkolenie mnie nie wysłali, może bym się czegoś nauczył

Kto nie był w wojsku nie będzie miał o tym zielonego pojęcia. Niech się w tej kwestii nie wypowiada. Kto był, przeżył i wie o co w tym chodzi inaczej na to patrzy niż ci którzy uciekali od wojska bądź są za młodzi by sięgnęła ich obowiązkowa służba. Film opowiada całą prawdę "NIE BYŁEŚ WIĘC NIE WIESZ!" To słowa tych co byli i to przeżyli. Dziękuję - skończyłem - spocznij.
pudelek.pl/artykul/36149/mezczyzni_2011_roku/
- może jednak powinna być obowiązkowa służba?
- może jednak powinna być obowiązkowa służba?

żółty liść, czerwona wstęga - pobór JESIEŃ to POTĘGA!!!
piękne czasy. .. . hlip, hlip.
(sfalowany beret - najlepsza pamiątka po syfie)
piękne czasy. .. . hlip, hlip.
(sfalowany beret - najlepsza pamiątka po syfie)

Jak czytam niektóre wasze komentarze, to nie wiem czy śmiać się, czy płakać.
Nie dziwie się, że moi znajomi z klubu mówią o was jak o zwierzętach. Mówiłem im, że nie powinni tak o was mówić, że przecież w końcu tymi ludźmi jesteście i swój rozum macie. Nie chciałem się z nimi zgadzać, ale coraz bardziej zaczynam myśleć, że mają racje.
Wy sami chcecie być niewolnikami. Jak każdy pies lub kot chcecie mieć swojego Pana. Jesteście za obowiązkiem służby wojskowej tak?
Czyli dobrowolnie nakładacie na siebie obowiązek, zrzekacie się swojej wolności, chcecie odbyć służbę
Po prostu wy chcecie służyć. Jesteście podludźmi. Nie powiem, że zwierzętami. Jestem dobroduszny.
Pozdrawiam wszystkie moje sługi.
Nie dziwie się, że moi znajomi z klubu mówią o was jak o zwierzętach. Mówiłem im, że nie powinni tak o was mówić, że przecież w końcu tymi ludźmi jesteście i swój rozum macie. Nie chciałem się z nimi zgadzać, ale coraz bardziej zaczynam myśleć, że mają racje.
Wy sami chcecie być niewolnikami. Jak każdy pies lub kot chcecie mieć swojego Pana. Jesteście za obowiązkiem służby wojskowej tak?
Czyli dobrowolnie nakładacie na siebie obowiązek, zrzekacie się swojej wolności, chcecie odbyć służbę

Po prostu wy chcecie służyć. Jesteście podludźmi. Nie powiem, że zwierzętami. Jestem dobroduszny.
Pozdrawiam wszystkie moje sługi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie