Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Kto był w wojsku?
~Beniu_Beniu • 2011-11-16, 14:22
Patrzcie gimbusy co was ominęło.

Kawaleria Powietrzna
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-16, 22:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dymion 2011-11-16, 22:39 2
lubiłem to oglądać w tv jeden z lepszych dokumentów.
całe szczęście, że mogę tylko oglądać. :]
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 22:48 1
Nie byłem w wojsku, bo w roku w którym miałem WKU zlikwidowali pobór, ale żałuję, że nawet na 3miesięczne szkolenie mnie nie wysłali, może bym się czegoś nauczył
Zgłoś
androgenius 2011-11-16, 22:55 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mrozny 2011-11-16, 23:23 1
Kto nie był w wojsku nie będzie miał o tym zielonego pojęcia. Niech się w tej kwestii nie wypowiada. Kto był, przeżył i wie o co w tym chodzi inaczej na to patrzy niż ci którzy uciekali od wojska bądź są za młodzi by sięgnęła ich obowiązkowa służba. Film opowiada całą prawdę "NIE BYŁEŚ WIĘC NIE WIESZ!" To słowa tych co byli i to przeżyli. Dziękuję - skończyłem - spocznij.
Zgłoś
kruper 2011-11-16, 23:28 1
pudelek.pl/artykul/36149/mezczyzni_2011_roku/
- może jednak powinna być obowiązkowa służba?
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 23:43 1
żółty liść, czerwona wstęga - pobór JESIEŃ to POTĘGA!!!
piękne czasy. .. . hlip, hlip.

(sfalowany beret - najlepsza pamiątka po syfie)
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-16, 23:43 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-17, 0:08 2
wojsko i policja - same imbecyle
Zgłoś
androgenius 2011-11-17, 0:41 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-17, 0:42 1
Jak czytam niektóre wasze komentarze, to nie wiem czy śmiać się, czy płakać.
Nie dziwie się, że moi znajomi z klubu mówią o was jak o zwierzętach. Mówiłem im, że nie powinni tak o was mówić, że przecież w końcu tymi ludźmi jesteście i swój rozum macie. Nie chciałem się z nimi zgadzać, ale coraz bardziej zaczynam myśleć, że mają racje.
Wy sami chcecie być niewolnikami. Jak każdy pies lub kot chcecie mieć swojego Pana. Jesteście za obowiązkiem służby wojskowej tak?
Czyli dobrowolnie nakładacie na siebie obowiązek, zrzekacie się swojej wolności, chcecie odbyć służbę
Po prostu wy chcecie służyć. Jesteście podludźmi. Nie powiem, że zwierzętami. Jestem dobroduszny.
Pozdrawiam wszystkie moje sługi.
Zgłoś
androgenius 2011-11-17, 0:47 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-17, 7:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-17, 7:44
Wspomnienia z woja są bezcenne
Zgłoś
2kes 2011-11-17, 7:54 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem