Według opisu na YT to niezłe obrażenia miał... Fart jak sk🤬esyn.
Zarzucę klasykiem:
Prędkość większymi cyframi jest w milach na godzinę.
Prędkość większymi cyframi jest w milach na godzinę.

O fuck, ale fajnie
Zawsze oglądam i sobie myślę - a wyj🤬by się któryś w końcu. Tutaj nawet nadziei sobie nie robiłem na glebę, a nagle ciach
Fajno.

Zawsze oglądam i sobie myślę - a wyj🤬by się któryś w końcu. Tutaj nawet nadziei sobie nie robiłem na glebę, a nagle ciach

Musiało się to tak zakończyć...
Sam jeżdżę R6, ale na drodze publicznej, gdzie na każdym zakręcie żwirek? Bezmózgi...
Sam jeżdżę R6, ale na drodze publicznej, gdzie na każdym zakręcie żwirek? Bezmózgi...
podpis użytkownika
Fuck You.
Za R6 <3 zawsze piwo
Genialne maszynki
Chociaż tutaj gość przegiął pałę, wiedziałem, że tak się to skończy. Ja swoją R6 skasowałem przy 70km/h, hamowanie + olej na asfalcie i w p🤬du moto w dupie ;/

Chociaż tutaj gość przegiął pałę, wiedziałem, że tak się to skończy. Ja swoją R6 skasowałem przy 70km/h, hamowanie + olej na asfalcie i w p🤬du moto w dupie ;/
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
To musialo sie taj skonczyc.
Druga sprawa szacun za zauwanie do drugiej osoby, jadą grubo ponad 100 miedzy sobą slalomem :o dziwne ze nikt w siebie nie wjechał
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Druga sprawa szacun za zauwanie do drugiej osoby, jadą grubo ponad 100 miedzy sobą slalomem :o dziwne ze nikt w siebie nie wjechał
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!