Głównemu podejrzanemu, Sebie, nie podoba się posądzanie go rasistowskie wybryki.
Serial niezbyt wysokich lotów, więc wyciąłem wszystko, pozostawiając samą perełkę.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić jak ktokolwiek może to oglądać. Telewizja zawsze prezentowała poziom rynsztokowy, ale tak głupich programów nie było, jak jeszcze ją oglądałem (7-8 lat temu). Przecież to jest adresowane do widza o co najmniej lekkim upośledzeniu umysłowym (80-90 IQ). Nie wiem, czy z niewiadomych powodów oglądają to normalni ludzie, że ma to taką oglądalność, czy po prostu w tym kraju mamy aż tak wielu idiotów...
konto usunięte
2015-09-20, 20:37
Ale na serio są ludzie, którzy to oglądają. Mnie to osobiście przeraża...
Z piciem piwa w parkach nie byłoby problemów gdyby hołota nie robiła boruty i nie zostawiała syfu w postaci pustych butelek i puszek.Nie raz po szkole chodziło się do parku na piwo i jakoś policja ani razu nas nie spisywała.My udawaliśmy,że nie pijemy a oni udawali,że nie widzą tych butelek schowanych w plecakach.
Na koniec wyjaśniło się kto był ojcem Pablito?
konto usunięte
2015-09-20, 21:22
konto usunięte
2015-09-20, 21:43
ktoś w ogóle dał radę obejrzeć to do końca ?
Pamiętajcie, że telewizja nie kończy się na tvp1,2,info, tvn, polsat itp itd. Są też normalne kanały takie jak comedy central discovery itp itd.
konto usunięte
2015-09-20, 22:39
@Parker
Synu co Ty ćpiesz?
konto usunięte
2015-09-20, 22:44
socjal w polsce? oświećcie mnie?
Blok ekipa zagatkę kryminalną rozwikłała ,w uznaniu za ujęcie zbrodniarza, klucze do miasta wręczy porucznik Borewicz ,otrzymają także najnowszą płytę dj.Aleksa pt"Czarno to widzę, opowieść o nauce pływania"