Głównemu podejrzanemu, Sebie, nie podoba się posądzanie go rasistowskie wybryki.
Serial niezbyt wysokich lotów, więc wyciąłem wszystko, pozostawiając samą perełkę.
Naprawdę dobry towar bierze ten kto pisze scenariusze do tego czegoś.. Przez pół filmiku siedziałem z otwartą japą a potem to już sam nie wiedziałem co o tym myśleć.
To aktorstwo, te scenariusze, dialogi... Jak bym miał na socjalu cały dzień to gówno w tv oglądać to wolał bym się do roboty zabrać, może taka jest misja telewizji?
nie dałem rady do końca...
Konto usunięte
2015-09-20, 14:37
E tam, nie takie złe. Dało radę zwalić.
kolejne telewizyjny odmóżdżacz dla plebsu
Propaganda na pełnej k🤬ie. Jak były marsze równości to leciały odcinki o parach homoseksualnych. Chyba 3 w ciągu jednego dnia dotyczyły tego typu rzeczy w tym jeden był o adopcji dzieci przez dwie kobiety. Teraz jest głośno o imigrantach zarobkowych to puszczają odcinki z rasistami i ksenofobami. Tego typu "seriale" trafiają do najgłupszych, mają sporą oglądalność. Europa na ostatniej prostej ...
telewizyjna propaganda nawołująca do frajerstwa, współczuje tym chłopom z filmu, że zagrali taką rolę pewnie op🤬lenie gały za parę złotych to również żaden problem..
Konto usunięte
2015-09-20, 18:59
Wg kto takie gówno ogląda?
No i kto w końcu był winny?
piwo za 2,5 wypite w parku ~100 mandatu bo miejsce publiczne, piwo za 7 lub 8 wypite w barze w ogródku - ni chu ja nikt się nie przyp🤬oli
piwo za 2.5 wypite w parku ale noc spędzona w najdroższym hotelu w mieście ;] Seba
duduswesolek napisał/a:
No i kto w końcu był winny?
ż🤬dzi, wszystkiemu winni są ż🤬dzi
Konto usunięte
2015-09-20, 19:34
I zrobili z prawilniaka frajera. Jakbym widział kogoś z sadistica.
Kalvis napisał/a:
piwo za 2.5 wypite w parku ale noc spędzona w najdroższym hotelu w mieście ;] Seba
Zakładam, że chodziło o wytrzeźwiałkę.
podpis użytkownika
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"