👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
remi1982 napisał/a:
I co w tym dziwnego? Zawsze sie tak robiło.
Ale nie zawsze miałeś okazję oglądać zza kulis. W świetle tego co teraz wiemy te gwarancje pochówku są śmieszne.
Będą robili za batalion do wykrywania min, kopania okopów albo jako mięso armatnie żeby ściągać ogień artylerii,
Tu macie na przykład takiego rekruta, trupy zbierali, a w plutonie to tylko dowódca miał broń
Tu macie na przykład takiego rekruta, trupy zbierali, a w plutonie to tylko dowódca miał broń
Baronessa napisał/a:
Zobaczą jak świnia niebo po śmierci.
panie sprężarka, to nie tak. W powiedzeniu "zobaczyć jak świnia niebo" nie ma nic o śmierci.
"Budowa kręgosłupa, a dokładnie odcinka szyjnego, uniemożliwia świni podnoszenie głowy do góry - stąd przeświadczenie, że zwierzę to na pewno nigdy nie zobaczy nieba. Używamy więc tego powiedzenia wtedy, gdy chcemy podkreślić, że jakaś czynność jest niemożliwa. "
Jasne zasady. Wszystko zależy od tego, jaki masz wyrok. 25 lat czy dożywocie, to w zasadzie ułaskawienie.
ruddie napisał/a:
Jasne zasady. Wszystko zależy od tego, jaki masz wyrok. 25 lat czy dożywocie, to w zasadzie ułaskawienie.
Dożywocie w ruskim pierdlu, albo zabawa w WWI zimą na wschodzie ukrainy... Już lepiej od razu się wyhuśtać.
No i super! Kolejna porcja mięsa armatniego. Ukraińcy przerobią ich na mielonkę i będą kolejne filmiki z ruskimi truchłami do oglądania.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie