Kurde troszkę się speszyłem ale się zgodziłem. Poszliśmy do sypialni i całą noc pisaliśmy petycję do lecha wałęsy o uznanie pomroczności jasnej za chorobę cywilizacyjną.
Następnego dnia przyjechała do nas limuzyna w obstawie BORu i Aleksander Kwaśniewski zaczął z nami pić wódkę.
Chwilę porozmawialiśmy i pojechał.
Po tygodniu kuzynka dostała pracę w gabinecie buzka i leszek miller razem z Robertem Biedroniem awansowali ją na rzeczniczkę prasową PZPR.
Po miesiącu przyjechała do mnie policja i mnie aresztowali. Poprosiłem kuzynkę o pomoc ale ona powiedziała, że nie jestem w partii i mnie olała.
Nikt mnie jeszcze tak nie wyr🤬ał jak ona.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Akurat to ostatnie mnie jakoś wcale nie dziwi

podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaA, że dzieciństwo miałem w czasach sprzed internetu, to jak 'miastowy kuzyn' przyjechał na wakacje na wieś to każda była zafascynowana, żeby jej pokazać jak to się rzekomo żyje w wielkim mieście, bo u nich na wsi to życie w latach 90 było tylko trochę inne niż w XIX wieku

Kiedyś ze swoją kuzynką byliśmy sami na działce. Powiedziała mi, że chce zrobić ze mną coś czego nie robiła jeszcze z żadnym chłopakiem.
Kurde troszkę się speszyłem ale się zgodziłem. Poszliśmy do sypialni i całą noc pisaliśmy petycję do lecha wałęsy o uznanie pomroczności jasnej za chorobę cywilizacyjną.
Następnego dnia przyjechała do nas limuzyna w obstawie BORu i Aleksander Kwaśniewski zaczął z nami pić wódkę.
Chwilę porozmawialiśmy i pojechał.
Po tygodniu kuzynka dostała pracę w gabinecie buzka i leszek miller razem z Robertem Biedroniem awansowali ją na rzeczniczkę prasową PZPR.
Po miesiącu przyjechała do mnie policja i mnie aresztowali. Poprosiłem kuzynkę o pomoc ale ona powiedziała, że nie jestem w partii i mnie olała.
Nikt mnie jeszcze tak nie wyr🤬ał jak ona.
Czy PZPR to Polski związek piłki radzieckiej?