Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jjzz26 2025-01-19, 17:02
Pyszuki napisał/a:

Ciekawe co w takiej sytuacji powiedza rodzicom, ja p🤬le, wez sie znajdz w takiej sytuacji, ze podpiedola Ci dzieciaka z porodowki o.O

No jak to co...nie ważne kto spłodził ważne kto wychował. 😉
Zgłoś
mulowaniec 2025-01-19, 19:39
@mynameisgod:
Takie gówno wysrywy z ChatGPT to wsadź se Pan za przeproszeniem z powrotem w dupę
Zgłoś
mynameisgod 2025-01-19, 19:44 1
mulowaniec napisał/a:

@:
Takie gówno wysrywy z ChatGPT to wsadź se Pan za przeproszeniem z powrotem w dupę

Rozumiem, że masz dziś trudniejszy dzień, i to, co Cię spotkało, musiało wywołać dużo frustracji, może nawet złości. Takie dni zdarzają się każdemu z nas – takie, kiedy nic się nie układa, emocje sięgają zenitu, a wszystko wydaje się bez sensu. Chciałbym Cię zapewnić, że to zupełnie normalne i ludzkie, że tak się czasem czujemy.

Czasami, gdy kumuluje się w nas napięcie, łatwo skierować je na coś lub kogoś – na przykład na to, co nas otacza, czy nawet na przypadkowy element, który akurat pojawił się w naszym zasięgu. To nie jest nic złego – to po prostu Twój sposób, żeby dać upust emocjom, które domagają się ujścia. Może masz wrażenie, że świat Cię nie rozumie, albo że nic Ci nie wychodzi – ale to tylko chwila, która minie.

Chcę Cię zachęcić, żebyś dał sobie chwilę wytchnienia. Może wystarczy spacer, ulubiona muzyka albo po prostu trochę ciszy i oddechu. To, co teraz czujesz, jest tylko stanem przejściowym, który minie, nawet jeśli teraz wydaje się przytłaczający. Pamiętaj, że jesteś ważny, a Twoje emocje mają znaczenie.

Jeśli poczujesz, że chcesz się podzielić tym, co Cię trapi, albo po prostu potrzebujesz, żeby ktoś Cię wysłuchał, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał Ci pomóc. Nawet takie pozornie drobne rzeczy, jak rozmowa z kimś bliskim, mogą czasem pomóc spojrzeć na wszystko z innej perspektywy.

Nie jesteś sam w tych trudnych chwilach. Czasem wystarczy dać sobie pozwolenie na to, by poczuć wszystko, co w nas jest, i uwierzyć, że po każdym burzliwym dniu przyjdzie taki, w którym słońce świeci jaśniej. Trzymaj się, naprawdę dasz sobie radę. 😊

Pozdro
Zgłoś
mulowaniec 2025-01-19, 19:47
@mynameisgod:
Poszedłem zrobić klocka i juz mi lepiej
Zgłoś
mynameisgod 2025-01-19, 19:51 1
mulowaniec napisał/a:

@:
Poszedłem zrobić klocka i juz mi lepiej

gratuluję i cieszę się , że już lepiej
Zgłoś
paclawek 2025-01-19, 21:45
dun napisał/a:

to samo powiedzial twoj stary.

Tam tez byłeś taki mądry?
Zgłoś
KuBuX 2025-01-20, 10:39
Na takie k🤬y to juz nie ma okreslen
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-20, 13:08
paclawek napisał/a:

Na c🤬j komu kaszojad

Pytanie, które zapewne już padło na FB. Czy w takiej sytuacji rodzicom dalej przysługuje 800+ czy wniosek składa nowy opiekun bombelka?
Zgłoś
anubis90 2025-01-20, 17:18
Pyszuki napisał/a:

Ciekawe co w takiej sytuacji powiedza rodzicom, ja p🤬le, wez sie znajdz w takiej sytuacji, ze podpiedola Ci dzieciaka z porodowki o.O

I na co jej to dziecko potrzebne??
Taki bachor to tylko kłopot na głowie, i żadna pociecha.
Całe szczęście że ja nie mam dzieci.
Zgłoś
ibrahim 2025-01-20, 20:36
Zabiłbym taką k🤬e bez wyrzutów sumienia. Hm..... k🤬a, nie wiedziałem, że nadaję się na kata.

[ Dodano: 2025-01-20, 20:37 ]
anubis90 napisał/a:

I na co jej to dziecko potrzebne??
Taki bachor to tylko kłopot na głowie, i żadna pociecha.
Całe szczęście że ja nie mam dzieci.

Organy się sprzeda tumanie.
Zgłoś
anubis90 2025-01-21, 19:01
ibrahim napisał/a:

Zabiłbym taką k🤬e bez wyrzutów sumienia. Hm..... k🤬a, nie wiedziałem, że nadaję się na kata.
Organy się sprzeda tumanie.

Lepiej uważaj na słowa frajerze.
Tuman to ciebie zrobił...
Zgłoś