Ciekawe co w takiej sytuacji powiedza rodzicom, ja p🤬le, wez sie znajdz w takiej sytuacji, ze podpiedola Ci dzieciaka z porodowki o.O
Często się zdarza w Polsce a jeszcze częściej zamiana dzieci było chyba w tvn
Ciekawe co w takiej sytuacji powiedza rodzicom, ja p🤬le, wez sie znajdz w takiej sytuacji, ze podpiedola Ci dzieciaka z porodowki o.O
Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi, już służę ;
- mogą mówić nic i włączyć wideo, zobaczą tyle co my widzimy.
- mogą mówić dużo, mogą krzyczeć i włączyć wideo i zobaczą tyle co my widzimy.
- mogą włączyć wideo i spokojnie powiedzieć jak mówiono kiedyś w wojsku, że AmbaFatima był dzieciak i dzieciaka nima.
- mogą wydać jednorazowe pińcetplus czy łosiemsetplus w ramach rekompensaty i zachęcić do ponownej produkcji bąbelka.
Ja najbardziej zastanawiałbym się ;
- czy bąbelka ukradł ktoś z miłości i braku dziecka, że je wychowa jak swoje,
- czy może ukradł ktoś tego bąbelka żeby go sprzedać komuś w celach niewiadomych np ; ktoś nie może mieć dzieci i w taki sposób chce je zdobyć,
- lub będzie to bąbelek na potrzebne podroby czytaj organy dla innego dziecka na już teraz albo wczoraj,
- lub będzie to bąbelek na sprzedaż dla chorych łbów zwyrodnialców, których w dzisiejszych czasach nie brakuje.
Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi, może ktoś coś dopowie, dziękuję 👍
Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi, już służę ;
- mogą mówić nic i włączyć wideo, zobaczą tyle co my widzimy.
- mogą mówić dużo, mogą krzyczeć i włączyć wideo i zobaczą tyle co my widzimy.
- mogą włączyć wideo i spokojnie powiedzieć jak mówiono kiedyś w wojsku, że AmbaFatima był dzieciak i dzieciaka nima.
- mogą wydać jednorazowe pińcetplus czy łosiemsetplus w ramach rekompensaty i zachęcić do ponownej produkcji bąbelka.
Ja najbardziej zastanawiałbym się ;
- czy bąbelka ukradł ktoś z miłości i braku dziecka, że je wychowa jak swoje,
- czy może ukradł ktoś tego bąbelka żeby go sprzedać komuś w celach niewiadomych np ; ktoś nie może mieć dzieci i w taki sposób chce je zdobyć,
- lub będzie to bąbelek na potrzebne podroby czytaj organy dla innego dziecka na już teraz albo wczoraj,
- lub będzie to bąbelek na sprzedaż dla chorych łbów zwyrodnialców, których w dzisiejszych czasach nie brakuje.
Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi, może ktoś coś dopowie, dziękuję 👍
Ciekawski jesteś 😁
Przecież to w jakimś sraczkostanie, to po co kraść dzieciaka? Kupi go ktoś? Wątpię. Chyba że jest jedynym niebieskookim blondynem w całym sraczkostanie, wtedy może znajdzie się kupiec.
Istnieją bogate pary, które za dzieciaka są w stanie zapłacić krocie. Nie wydaje mi się też aby dzieciak poszedł na narządy, bo jest zwyczajnie zbyt mały. Opcja jest jeszcze taka, że ta udawana pielęgniarka straciła wcześniej swojego gówniaka, w wyniku czego odj🤬o jej i postanowiła wziąć sobie nowego.
Istnieją bogate pary, które za dzieciaka są w stanie zapłacić krocie. Nie wydaje mi się też aby dzieciak poszedł na narządy, bo jest zwyczajnie zbyt mały. Opcja jest jeszcze taka, że ta udawana pielęgniarka straciła wcześniej swojego gówniaka, w wyniku czego odj🤬o jej i postanowiła wziąć sobie nowego.
Wiadomo, zawsze jest jakiś powód. W tym wypadku myślę, że to ta trzecia opcja, że po prostu straciła lub sama nie mogła mieć dziecka, to sobie wzięła.
skąd wiesz, że ciebie nie zaj🤬i albo podmienili?
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu- Na świecie każdego roku zgłasza się około **8 milionów zaginięć dzieci**.
- Wiele z tych przypadków dotyczy dzieci w wieku poniżej 12 lat.
- Większość zaginięć ma miejsce w krajach rozwijających się, gdzie dzieci są szczególnie narażone na niebezpieczeństwo związane z handlem ludźmi, przymusową pracą, adopcjami wbrew prawu lub konfliktami zbrojnymi.
**Handel dziećmi**:
- Według danych Światowej Organizacji Pracy (ILO), każdego roku około **1,2 miliona dzieci** staje się ofiarami handlu ludźmi.
- Dzieci są często wykorzystywane do pracy, prostytucji lub nielegalnej adopcji.
**Porwania przez organizacje przestępcze**:
- Rocznie odnotowuje się około **100 000 przypadków porwań dzieci** na świecie, przy czym najwięcej ma miejsce w krajach Ameryki Łacińskiej (np. Meksyk, Brazylia), Azji Południowo-Wschodniej (np. Indie, Filipiny) oraz w niektórych częściach Afryki.
- Często są to porwania na tle finansowym (dla okupu) lub związane z przemytem ludzi.
**Dzieci uchodźcy**:
- Kryzys migracyjny i uchodźczy naraża dzieci na zwiększone ryzyko zaginięcia i wykorzystania.
- UNICEF podaje, że dzieci stanowią około **30% ofiar handlu ludźmi** na całym świecie.
**Porwania międzynarodowe**:
- W skali globalnej tysiące dzieci rocznie są porywane w wyniku sporów rodzicielskich, szczególnie w rodzinach mieszanych narodowościowo.
- Organizacje takie jak Haski System Konwencji ds. Uprowadzeń Międzynarodowych próbują rozwiązywać tego typu przypadki, ale procesy bywają skomplikowane i długotrwałe.
Często się zdarza w Polsce a jeszcze częściej zamiana dzieci było chyba w tvn
Tam było też o drogim mleku, bo krowom jest za gorąco.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.to samo powiedzial twoj stary.- Dzieci są często wykorzystywane do pracy, prostytucji lub nielegalnej adopcji.